calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

“JA SAM BOLESNA, PSIHOPATA, VIDJEĆETE ŠTA ĆU DA URADIM” Isplivao RAZGOVOR Anđele Šparavalo: “JESAM LUDA”

Objavio: RHT
21/07/2024 11:30 PM

Haos nakon rijalitija

Odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo trese medije i nakon rijalitija.

Podsjetimo, roditelji Anđele Šparavalo su se javno odrekli kćerke. Pale su jezive riječi na račun njihove kćerke zbog istopolne ljubavne veze.

foto:youtube printscreen/zadruga official

Međutim, nakon rijalitija dešava se preokret. Anđelu Bojana navodno ostavlja preko noći i odlazi u Novi Sad. Mediji su eksplodirali nakon što je Anđela iz kuće roditelja javno blatila Bojanu uz riječi da je odvratna kao i da ju je nasamarila da pomisli da voli žene.

Ponovo se dešava preokret kada isplivava prepiska gdje se navodi da je to sve bio plan Anđele i Bojane te da je Bojana otišla u Novi Sad da im iznajmi stan. A da će Anđela kako se navodi uzeti majčin i svoj nakit i založiti ga da bi uzela novac.

Anđela je demantovala ove tvrdnje, a sada je ponovo šokirala kada se uključila u live na TikToku kod Lejdi Di:

Ja jesam bolesna, ja sam psihopata. Sve što ovdje pišu. Možda i treba da odem u neki manastir kao što mi pišu. Ja sam luda, ali ono kao stvarno luda. Nisi upućena tek ćete videti šta ću da uradim”., govorila je Anđela.

Dobro, znači ti si namjerno to uradila pljuvala Bojanu da se osvetiš?”, pitala je Lejdi Di.

A pa tek ćete vidjeti. Ja sam baš kao luda.” smijala se Anđela a Lejdi Di se držala za glavu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

Izvor:Tiktok/LadyDi

Čitajte i Marija Šerifović pokazala polubrata! Malo ko zna da se i on bavi muzikom: Evo kako izgleda

Marija Šerifović je uživala na odmoru u Španiji sa svojom majkom i sinom, a pažnju je privuklo i to što se na snimku pojavio i njen polubrat Danijel Pavlović.

Danijel se davno povukao iz javnosti, no Marija ga je ipak snimila za svoj novi vlog koji je objavila na YouTubeu.

– Neću da se snimam, oslobodi me pritiska – rekao je Danijel, na šta je Marija odgovorila: “On više ne želi da bude poznata ličnost”.

Mnogi njeni fanovi su u komentarima naveli da su se obradovali što napokon vide Danijela.

“Tačno vam je Danijel falio da bude kompletni cirkus”, “Toliko spontani i normalni. Konačno i brat u vlogu. Mario i njegove krofne od nogu. Verka kao svaka baka/nana… Imam i ja jednu koja ne da unuci da zaplače” – neki su od komentara.

Snimak pogledate OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS