calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić

MIRKA VASILJEVIĆ TRUDNA PO PETI PUT?! Glumica šokirala izjavom: “Vrijeme je za blizance”

Objavio: RHT
21/07/2024 6:30 PM

Mirka Vasiljević trudna po peti put?!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević godinama uživa u ljubavi sa Vujadinom Savićem sa kojim je dobila četvoro djece, a sada bi, kako je otkrila, voljela da dobiju blizance.

Naime, Mirka je gostovala u jednoj emisiji, gdje je na pitanje voditelja dala veoma interesantan odgovor.

Mirka Vasiljević trudna po peti put?!

Mirka, kako si? – upitao ju je voditelj.

Super, nit trudna, nit se porodila, dakle super! S obzirom da je ova godina prestupna, vrijeme je za blizance. Mora nešto drugačije, to sam rekla i Vujadinu – navela je glumica i odgovorom zaintrigirala mnoge.

Ništa od svadbe

Svadba, koju su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić planirali krajem maja, neće se desiti. Kako je sama glumica otkrila, glavni krivac za to je niko drugi nego ona sama.

Ja sam kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može da bude koliko sutra. On bi sa dva tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima. Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje ipak više, i da je najbitnije kakva će biti atmosfera – rekla je jednom prilikom za domaće medije Mirka koja je sa Vujadinom već 14 godina u vanbračnoj zajednici.

Čitajte i Marija Šerifović pokazala polubrata! Malo ko zna da se i on bavi muzikom: Evo kako izgleda

Marija Šerifović je uživala na odmoru u Španiji sa svojom majkom i sinom, a pažnju je privuklo i to što se na snimku pojavio i njen polubrat Danijel Pavlović.

Danijel se davno povukao iz javnosti, no Marija ga je ipak snimila za svoj novi vlog koji je objavila na YouTubeu.

Neću da se snimam, oslobodi me pritiska – rekao je Danijel, na šta je Marija odgovorila: “On više ne želi da bude poznata ličnost”.

Mnogi njeni fanovi su u komentarima naveli da su se obradovali što napokon vide Danijela.

“Tačno vam je Danijel falio da bude kompletni cirkus”, “Toliko spontani i normalni. Konačno i brat u vlogu. Mario i njegove krofne od nogu. Verka kao svaka baka/nana… Imam i ja jednu koja ne da unuci da zaplače” – neki su od komentara.

Snimak pogledate OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS