calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima

JANJUŠ I ASMIN ZAKOPALI RATNE SJEKIRE! Neočekivan obrt nakon haosa sa Aneli, pojavio se dokaz njihovog pomirenja

Objavio: RHT
21/07/2024 6:00 PM

Janjuš i Asmin se pomirili

Mjesecima su se vrijeđali zbog odnosa sa Aneli Ahmić

Foto: Alo/Foto: Ilustracija


Drugoplasirana takmičarka rijalitija, Aneli Ahmić ušla je u rijaliti sa tvrdnjama da ju je tadašnji partner, Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević.

Tokom učešća u rijalitiju, uplovila je u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, čije dijete je i abortirala zbog konstantnog neslaganja.

Aneli je često iznosila razne tvrdnje na račun bivšeg partnera. Nakon čega bi Janjuš stao na njenu stranu i nastavio da javno proziva Durdžića.

Svi su se pitali šta će se desiti između njih dvojice kada rijaliti bude završen, a Janjuš je tokom prvog intervjua otkrio da nema Asminov broj i da ne planira da ga kontaktira.

Ipak, izgleda da su se stvari nakon zajedničkog gostovanja sa Aneli Ahmić u emisiji promijenile, pa je tako na Instagramu osvanuo Asminov lajk na objavi Marka Janjuševića Janjuša.

Aneli je nakon nekoliko dana provedenih “na slobodi” otkrila u kakvim je odnosima sa Asminom Durdžićem, sa kojim ima kćerku Noru.

Ne. Sa njim ću da razgovaram preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega, ni Staniju. On je za mene najgori čovjek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svijesna da sam sa njim tri godine dijelila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala.

Da li bi Asminu i Staniji pružila ruku pomirenje zbog Nore? – glasilo je naredno pitanje.

Ne. Ja o njima ne razmišljam, o Janjušu razmišljam šta se desilo, a o Asminu ne razmišljam ni sekunde – rekla je Ahmićeva.

Čitajte i Marija Šerifović pokazala polubrata! Malo ko zna da se i on bavi muzikom: Evo kako izgleda

Marija Šerifović je uživala na odmoru u Španiji sa svojom majkom i sinom, a pažnju je privuklo i to što se na snimku pojavio i njen polubrat Danijel Pavlović.

Danijel se davno povukao iz javnosti, no Marija ga je ipak snimila za svoj novi vlog koji je objavila na YouTubeu.

– Neću da se snimam, oslobodi me pritiska – rekao je Danijel, na šta je Marija odgovorila: “On više ne želi da bude poznata ličnost”.

Mnogi njeni fanovi su u komentarima naveli da su se obradovali što napokon vide Danijela.

“Tačno vam je Danijel falio da bude kompletni cirkus”, “Toliko spontani i normalni. Konačno i brat u vlogu. Mario i njegove krofne od nogu. Verka kao svaka baka/nana… Imam i ja jednu koja ne da unuci da zaplače” – neki su od komentara.

Snimak pogledate OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS