calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAKI PROGVORIO O FILIPU I STANISLAVU! Otkrio šta misli o tome što se Maja čula sa Carem, ovo su svi čekali! UEFA kaznila prvog Borčevog evropskog protivnika zbog skandiranja albanskih navijača Jako nevrijeme izazvalo haos u Bihaću Pjevačica zatekla muža u krevetu sa drugom: ‘Ljubavnicu sam golu izbacila napolje’ HITNO SE OGLASIO DESINGERICA ZBOG saopštenja ministarstva u Crnoj Gori! Ova izjava će IZAZVATI BIJES JAVNOSTI?! Uputili apel: Oglasilo se crnogorsko ministarstvo zbog Desingericinog nastupa TOTALNI FIJASKO! Pjevačima masovno otkazuju nastupe na moru! Samo jedno estradno ime DOMINIRA nastupima MILAN TAROT IZVEO RITUAL ZA PARE, SREĆU I USPJEH! Nasred studija URLAO, a zbog ovog pokreta se MREŽE USIJALE! Sale Lux u D Cast-u o ZLOČINU KOJI JE POČINIO: “Odjednom čovjek pada, upada murija…” EKSKLUZIVNO! Tea Tairović UHVAĆENA SA DEČKOM U CRNOJ GORI! Evo šta rade kada KAMERE NE SNIMAJU Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO)

PUN MJESEC NASTUPA 21. JULA: Kreće sretna faza samo za tri znaka, da li ste među njima?!

Objavio: RHT
21/07/2024 10:00 AM

PUN MJESEC NASTUPA 21. JULA

Pun Mjesec 21. jula donosi talas energije koji će dodirnuti sve horoskopke znake, ali će tri znaka posebno primijetiti promjenu, jer za njih počinje srectna faza. Astrolozi savjetuju da prihvatite promjene i vjerujete u svoju sposobnost da prevaziđete prepreke, jer je ovo vrijeme za lični i profesionalni rast.

PUN MJESEC NASTUPA 21. JULA/Foto: pinterest

Ribe: Introspekcija i transformacija

Za Ribe, pun Mjesec će imati dubok uticaj na odnose, podstičući preispitivanje starih ljubavnih veza i prijateljstava. Možda izgleda kao da vas Univerzum testira koliko ste daleko stigli u njegovanju zdravih odnosa. Introspekcija može biti bolna, ali je prilika za lični rast. Ribe će imati priliku da se fokusiraju na svoje odnose i poboljšaju svoju sliku o sebi.

Rak: Profesionalni uspon i nezavisnost

Rakovi će doživjeti prekretnicu u karijeri i javnom imidžu. Pritisak da se ostavi dobar utisak je veliki, ali važno je ostati vijeran sebi. Energija punog Mjeseca može da zamagli granice između stvarnosti i fantazije. Ovo je vrijeme da se smirite i razmislite o svojim ciljevima. Nezavisnost je ključna tema, a razgovor o odnosima može dovesti do povezivanja.

Škorpija: Novi početak i profesionalni rast

Pun Mjesec donosi Škorpijama priliku da zatvore važno poglavlje i počnu iznova. Ako ste oduvijek sanjali da ostvarite svoju pravu strast, sada je vrijeme za akciju. Ovaj period otvara mogućnosti za nove projekte i sklapanje povoljnih ugovora, uprkos finansijskim izazovima. Podrška prijatelja i porodice biće od ključnog značaja.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/srecna.republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS