calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon spektakla u Tuzli: Aca Lukas donio pozitivnu energiju i sarajevskoj publici! Pogledajte kako to radi kultni estradni mag ANELI UGLEDALA KĆERKU POSLIJE DESET MJESECI! Preslatka djevojčica uzvikivala: “MAMA, NEMOJ DA IDEŠ NIGDJE!” Đina Džinović se javno obratila majci! Nakon porodične drame uslijedio preokret – evo kako je Melina reagovala Mladoženja izbezumio Balkan potezom na vjenčanju: Gdje se može naručiti ovakav muž? PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE DARKA LAZIĆA poslije ŠOK PRIČA O NEVJERSTVU NJENOG DEČKA: “Ona bi voljela da je tako!” DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDJE je posljednji put LOCIRAN – čeka se Stanijino oglašavanje! “BLAM ŽENSKOG RODA, SPONZORUŠA I PREVARANTKINJA” Aneli Ahmić izvrijeđana u emisiji, voditelj momentalno reagovao I Jana i Fatima spremne da ostave Sultana: Gledamo li razvod od dvije žene? Memo je kriv za sve Hladnija fronta sa kišom i grmljavinom stigla u BiH: Ulice bh. grada pod vodom PREPISKA NENADA ALEKSIĆA I BIVŠE ŽENE! Kako će Miona reagovati na ovo! ŠOK! Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!?

DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDJE je posljednji put LOCIRAN – čeka se Stanijino oglašavanje!

Objavio: RHT
20/07/2024 9:25 PM

Asminu se GUBI SVAKI TRAG

Asmin Durdžić hitno se oglasio na Instagram profilu, nakon što je dobio fotografije njegove djevojke Stanije Dobrojević koja je krenula da trenira sa personalnim trenerom u Majamiju.

Asminu se GUBI SVAKI TRAG/Foto: printscreen

Asminu je zasmetalo kada je saznao. Te je dobio dozu ljubomore i odlučio je da krene kolima za Majami, gdje će riješiti situaciju sa Dobrojevićevom. Međutim, kako Durdžić ističe, u jednom trenutku se izgubio u pustinji i trenutno ne zna gdje se nalazi.

-Gledam juče story od moje djevojke, kreće treninge sa ličnim trenerom. Odmah sam krenuo autom za Majami, trenutno se nalazim u nekoj pustinji, pojma nemam gdje sam. Nit znam da li sam pošao ili došao. Nemam internet sad samo malo ga uhvatio, može li neko da mi javi da li je trener žensko ili muško – bio je uplašen Asmin.

Foto: printscreen

Naime, Stanija je objavila provokativnu fotografiju iz teretane. Iako su svima odmah za oko zapale uske helane i kratak top koji je istakao njene bujne grudi, kao i goli stomak. Njena poruka je ipak bila izazvala buru među njenim pratiocima.

Foto: printscreen

Krećem treninge sa ličnim trenerom, Alibaba na aparatima – napisala je starleta, a kako su mnogi očekivali da će objaviti slike sa zgodnim muškarcem, ona je, međutim, iznenadila javnost otkrivši da je riječ o šali, te da je njen trener zapravo djevojka, sa kojom je kasnije podijelila novi set fotografija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS