calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Život sa dvije žene: Fatima ljuta na Sultana! Sve to na njegov obraz Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!? OTIMAČINA NA ESTRADI! ERA OJDANIĆ OČAJAN! Otvorio dušu i ispričao kako mu je kolega ukrao djevojku! LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PROSLAVLJA 62. ROĐENDAN! Zbog stajlinga na “izvol’te” koji naglašava bujno poprsje POBRALA KOMPLIMENTE! ARNEL KARIĆ SE OPORAVLJA NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Evo u kakvom je stanju učesnik rijalitija (FOTO, VIDEO) GORI INSTAGRAM NAKON OBJAVE NIVES CELZIJUS! Buduća voditeljica rijalitija “IMANJE” pokazala čime raspolaže i BACILA PRIPADNIKE JAČEG SPOLA U TRANS Vidoviti Simpsoni predvidjeli pojavu Meme i Sultana: Pogledajte ove scene iz popularnog crtanog i uvjerite se sami! Nikad niste vidjeli Draganu Mirković u kupaćem kostimu, a evo i zašto DAVALA MU LAŽNU NADU! Isplivale privatne prepiske Ša i njegove bivše: Vrti ga oko malog prsta mjesecima OVO JE SVASTIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Marija se ne pojavljuje u javnosti, u braku je sa opasnim frajerom, a sušta je suprotnost Jeleni! (FOTO) PROCURILE VRELE FOTKE STANIJE I PRIVATNOG TRENERA: Asmin na aparatima, evo ko je trenira TANJA SAVIĆ SE USELILA SA DJECOM KOD MUHAMEDA! Pjevačica poslala brutalnu poruku budućem svekru i svekrvi!

LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PROSLAVLJA 62. ROĐENDAN! Zbog stajlinga na “izvol’te” koji naglašava bujno poprsje POBRALA KOMPLIMENTE!

Objavio: RHT
20/07/2024 3:30 PM

Čestitke samo pljušte

Glumica Lidija Vukićević danas slavi 62. rođendan. Ona se tim povodom oglasila na Instagramu objavivši fotografiju koja je nastala u salonu ljepote.

Čestitke samo pljušte/Foto: Printscreen Instagram

Zgodna Lidija na sebi je imala crne duboke pantalone, gore je obukla minijaturni top zelene boje, a grudi samo što joj nisu ispale iz njega.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

-Rođendan. Pustite želje, čuvajte volju. Volja je sve – napisala je Vukićević.


Vukićević ističe važnost redovne njege kože i minimalističkog pristupa šminci. Njen režim vježbanja kod kuće traje već 15 godina, a fokus je na vježbama za trbušnjake i leđa.

Čitajte i Vidoviti Simpsoni predvidjeli pojavu Meme i Sultana: Pogledajte ove scene iz popularnog crtanog i uvjerite se sami!

Simpsoni su, znaju to svi fanovi, u svojim predviđanjima bolji i od Vakule i od Nostradamusa!

Proročanski crtani, slažu se obožavatelji, predvidio je u svojim davnim epizodama mnoge događaje iz budućnosti.
Tvorci kultne serije između ostalog satirično su nagovijestili kako će izgledati posljednja epizoda serije Game of Thrones, marš Trumpovih pristaša na Kapitol, pandemijski virus s Istoka, Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a, nastup Lady Gage na Superbowlu…


Nekoliko scena iz crtanog filma The Simpsons ostvarili su se u stvarnosti. Predvidjeli su i pojavu našeg Meme i Sultana čiji video snimci ruše sve rekorde gledanosti na You Tube kanalu.


Njihove svakodnevne avanture inspirisale su fanove da naprave paralelu sa popularnim crtanim.

Pogledajte asocijacije OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS