calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sanja Maletić dobila dijete u 52. godini, a evo šta je KUPILA ZA KĆERKICU! Slika iz doma pjevačice TOPI SRCA! BRUTALNA PORUKA SITI! Neće joj biti dobro! Janjuš udario žestoko, Aneli ostala zabezeknuta: ”Nisi neka riba vidio sam te na finalu, dobila si u kukovima” FRKA NE PRESTAJE: Memo psovkama provocira Sultana Elmedina, ovo je njegova reakcija NAGRADNA IGRA! Saša Mirković se oglasio OVIM PITANJEM! Onaj ko da TAČAN ODGOVOR dobija specijalan poklon (FOTO) Severina objavila brutalne fotke u bikiniju: ZAR JE MOGUĆE DA IMA 52 GODINE!? OTIMAČINA NA ESTRADI! ERA OJDANIĆ OČAJAN! Otvorio dušu i ispričao kako mu je kolega ukrao djevojku! LIDIJA VUKIĆEVIĆ DANAS PROSLAVLJA 62. ROĐENDAN! Zbog stajlinga na “izvol’te” koji naglašava bujno poprsje POBRALA KOMPLIMENTE! ARNEL KARIĆ SE OPORAVLJA NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Evo u kakvom je stanju učesnik rijalitija (FOTO, VIDEO) GORI INSTAGRAM NAKON OBJAVE NIVES CELZIJUS! Buduća voditeljica rijalitija “IMANJE” pokazala čime raspolaže i BACILA PRIPADNIKE JAČEG SPOLA U TRANS Vidoviti Simpsoni predvidjeli pojavu Meme i Sultana: Pogledajte ove scene iz popularnog crtanog i uvjerite se sami! Nikad niste vidjeli Draganu Mirković u kupaćem kostimu, a evo i zašto DAVALA MU LAŽNU NADU! Isplivale privatne prepiske Ša i njegove bivše: Vrti ga oko malog prsta mjesecima OVO JE SVASTIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Marija se ne pojavljuje u javnosti, u braku je sa opasnim frajerom, a sušta je suprotnost Jeleni! (FOTO) PROCURILE VRELE FOTKE STANIJE I PRIVATNOG TRENERA: Asmin na aparatima, evo ko je trenira TANJA SAVIĆ SE USELILA SA DJECOM KOD MUHAMEDA! Pjevačica poslala brutalnu poruku budućem svekru i svekrvi! Dara Bubamara prvi put progovorila o eksplicitnim fotografijama: “Dala sam mu 80.000 eura, namjestili su mi”

Nikad niste vidjeli Draganu Mirković u kupaćem kostimu, a evo i zašto

Objavio: RHT
20/07/2024 2:02 PM

Dragana Mirković otkrila tajnu

Najpopularnija folk pjevačica Dragana Mirković, uživa u toplim danima, a svi se sjećaju trenutka kada je razveselila fanove fotkama s ljetovanja.

Dragana Mirković otkrila tajnu/Foto: Hype

Popularna pjevačica je prošle godine proslavila 40 godina postojanja na estradi. Ova impozantna cifra dovoljno govori o njenom uspjehu. Bez obzira što je nedavno prošla kroz težak period kada je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, Dragana i dalje radi punom parom i nastupa širom regiona, ali i cijele Evrope.

Dragana je jednom prilikom objasnila zašto se rijetko fotografira u kostimu.

Postojim 34 godine na estradi i nikada nitko nije imao moju fotografiju u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se fotografiram, ja sam to uvijek odbijala. Nisam manekenka i kao pjevač smatram da se ne trebam tako fotografirati. Meni je to bilo neugodno, iskreno – rekla je ona.

Fotografijom iz Saint-Tropeza oduševila sve

Ipak, Dragana je 2021. godine uživala za sve pare u Saint-Tropezu gdje se na svom Instagram profilu redovno oglašavala.

Tom prilikom je objavila i fotografiju iz bazena u crnom jednodijelnom kupaćem.

Foto: instagram

Čitajte i PROCURILE VRELE FOTKE STANIJE I PRIVATNOG TRENERA: Asmin na aparatima, evo ko je trenira

Procurile vrele fotke Stanije

Stanija Dobrojević se oglasila na Instagramu gdje je poslala brutalnu poruku Asminu Durdžiću! Starleta je objavila vrelu fotku koja je zapalila društvene mreže.

Stanija je objavila provokativnu fotografiju iz teretane, svima su za oko zapale uske helane i kratak top koji je istakao njene bujne grudi i savšeno tijelo.

Njena poruka i objava je izazvala burne rekacije i lavinu komentara.

Krećem treninge sa ličnim trenerom, Alibaba na aparatima – napisala je starleta.

Mnogi očekivali da će objaviti slike sa zgodnim muškarcem, ona je, međutim, iznenadila javnost otkrivši da je riječ o šali, te da je njen trener zapravo djevojka, sa kojom je kasnije podijelila novi set fotografija.

Stanija Dobrojević nije propustila priliku da podijeli nekoliko vrelih slika iz teretane, ostavljajući mnoge bez riječi.

Fotografije pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/najportal/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS