calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GORI INSTAGRAM NAKON OBJAVE NIVES CELZIJUS! Buduća voditeljica rijalitija “IMANJE” pokazala čime raspolaže i BACILA PRIPADNIKE JAČEG SPOLA U TRANS Vidoviti Simpsoni predvidjeli pojavu Meme i Sultana: Pogledajte ove scene iz popularnog crtanog i uvjerite se sami! Nikad niste vidjeli Draganu Mirković u kupaćem kostimu, a evo i zašto DAVALA MU LAŽNU NADU! Isplivale privatne prepiske Ša i njegove bivše: Vrti ga oko malog prsta mjesecima OVO JE SVASTIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Marija se ne pojavljuje u javnosti, u braku je sa opasnim frajerom, a sušta je suprotnost Jeleni! (FOTO) PROCURILE VRELE FOTKE STANIJE I PRIVATNOG TRENERA: Asmin na aparatima, evo ko je trenira TANJA SAVIĆ SE USELILA SA DJECOM KOD MUHAMEDA! Pjevačica poslala brutalnu poruku budućem svekru i svekrvi! Dara Bubamara prvi put progovorila o eksplicitnim fotografijama: “Dala sam mu 80.000 eura, namjestili su mi” NOVAC, LJUBAV, SREĆA: Ovi horoskopski znaci su predodređeni za uspjeh ACA LUKAS NAPRAVIO JOŠ JEDAN “POPIS STANOVNIŠTVA”! Pogledajte atmosferu sa koncerta na Jezeru Modrac Umjereno do pretežno oblačno vrijeme za vikend u BiH, najavljeni lokalni pljuskovi sa grmljavinom HOROSKOP ZA 20. JUL! Škorpije da budu DOSTA STRPLJIVE, a ovi znaci da se RASTERETE od posla! Džekina zagonetna poruka, je li ovo znak da nema ništa od transfera u Hajduk Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO)

NOVAC, LJUBAV, SREĆA: Ovi horoskopski znaci su predodređeni za uspjeh

Objavio: RHT
20/07/2024 11:00 AM

Astrolozi ističu četiri znaka

U posljednje vrijeme, astrolozi ističu četiri znaka koje vide kao potencijalne nosioce velikog uspjeha u bliskoj budućnosti.

Foto: Pintarest

Evo šta kaže horoskop:

Ovan

Na vrhu liste je Ovan, čiji revolucionarni duh i beskompromisni optimizam često otvaraju vrata uspjeha. Njihova hrabrost i samopouzdanje privlače pozitivne energije kosmosa, otvarajući puteve ka prosperitetu i novim mogućnostima.

Lav

Zahvaljujući njihovoj neodoljivoj harizmi i samouvjerenosti, Lavovi su kao stvoreni za uspjeh. Njihova sposobnost da unesu pozitivnu energiju u okolinu čini ih liderima koji inspirišu i motivišu druge.

Vaga


Vage prirodno teže ka ravnoteži i harmoniji u svemu što rade. Ova osobina će im donijeti ljubav, uspjeh i pozitivne odnose u narednom periodu.

Ribe


Ribe su poznate po svojoj dubokoj intuiciji i sanjalačkoj prirodi. Njihova sposobnost da čuju glas unutrašnjeg bića omogućiće im da se izdvoje u izazovnim situacijama i ostvare svoje duhovne i kreativne ambicije.

Čitajte i Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar nalazi se na pripremama u turskoj Analiji, odakle se putem videolinka obratila medijima na današnjoj press konferenciji olimpijskog tima BiH.

Želim da kažem da mi je zaista žao što nisam mogla danas prisustvovati konferenciji za medije. Nalazim se u Antaliji kako bih se što bolje pripremila za predstojeći nastup na Olimpijskim igrama.

Mnogo se radujem odlasku u Pariz i velika mi je čast što ću drugi put biti u prilici da se nađem na istom mjestu zajedno s najboljim sportistima svijeta. Ovaj put idem nešto iskusnija, spremnija i s većim ambicijama – rekla je Pudar.

Potom se zahvalila Olimpijskom komitetu na kontinuiranoj podršci, kao i svojim sponzorima.

Zaista ću dati sve od sebe da svoju zemlju predstavim na najbolji način te da s cijelim timom obradujemo BiH i ljude koji nas podržavaju. Veliki pozdrav iz Antalije – poručila je Pudar.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS