calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti

Objavio: RHT
19/07/2024 8:00 PM

Svijet zavijen u crno

Porodica se oglasila zvaničnim saopštenjem

Svijet zavijen u crno/ Foto: Pintarest

Slavna glumica Čeng Pej-pej, poznata po ulozi u filmu „Tigar na ivici, zmaj u zasjedi“, preminula je u četvrtak u San Francisku u 78. godini.

Njeni predstavnici iz Echelon Talent Management-a su za People potvrdili da je patila od degenerativne bolesti mozga.

Foto: Instagram


Porodica glumice, rođene u Šangaju, objavila je emotivnu poruku na Fejsbuku.

  • Sa velikom tugom objavljujemo da su glasine tačne. Naša majka, Čeng Pej-pej, preminula je mirno kod kuće okružena voljenima 17. jula – naveli su u saopštenju.

Bolest koju je imala ima simptome slične Parkinsonovoj, ali trenutni tretmani ne mogu usporiti njen napredak. Pej-pej je odlučila da vijest o svojoj bolesti ne dijeli sa javnošću kako bi mogla privatno da se nosi sa svojim stanjem i provede vrijeme sa svojom djecom i unucima.

ajte i:”STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje!

Hrvatski MMA borac i petoplasirani superfinalista rijalitija Stanislav Krofak danas je hitno stigao iz Zagreba u Beograd. A mnogi su posumnjali da je razlog za to sinoćnja svađa s Majom Marinković.

-Došao sam potpisati papire za isplatu i odmah se vraćam u Zagreb, imamo sastanak za posao u Zagrebu – rekao je Stanislav i otkrio da li će se vidjeti s Majom, kao i da li je tačno da je došlo do svađe među njima.

-Ne znam o čemu pričate, nismo se svađali. Neću se vidjeti s Majom, idem odmah nazad, imam sastanak u 15h u Zagrebu – poručio je Krofak, prenosi alo.rs.

Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka

Kontroverzna učesnica Maja Marinković i Stanislav Krofak pomirili su se po završetku rijaliti programa, ali kako ističu, sada su u probnom periodu.

Stanislav Krofak ušao je u rijaliti kao bivši dečko Mione Jovanović, a tokom njegovog učešća otkriveno je da ima kćerku Vanesu sa nekadašnjom partnerkom Emanuelom.

Kako izgleda pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS