calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/07/2024 9:20 PM

DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI

U jednoj stogodišnjoj porodičnoj kući, istrajnost malog djeteta dovela je do nevjerovatnog otkrića

devojčica uplašena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kćerka Ešli Masis Klas je tvrdila da u svojoj sobi ima čudovište. Ešli i njen suprug su mislili da dijete mašta zbog gledanja crtanog filma “Čudovišta”.

Međutim, noćne more i strahovi su postali učestali, pa su roditelji primijetili nekoliko pčela kako ulaze na tavan i pozvali su kontrolu štetočina.

Nakon što im je rečeno da su pčele medonosne, pozvali su pčelara koji je stigao sa termokamerom. Pčelar je, na iznenađenje svih, otkrio najveću košnicu koju je ikada vidio.

Udarivši čekićem u zid dječije sobe, iz zida je potekao med, a košnica je sadržala oko 50 hiljada pčela.

@chaosinthecarolinas

Replying to @paulinaa2x I completely agree. There’s an unestimated number of bees left and they’re raging #bees #savethebees #nightmarefuel #toddlerroom

♬ original sound – Ashley | Mama | Bargain Hunter

Prvog dana, pčelar je uklonio 20 hiljada pčela i komad saća težak 50 kilograma, dok je sljedećeg dana uklonio još 20 hiljada pčela

. Nove pčele su stalno dolazile, pa se pčelar više puta vraćao.

DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI

Na kraju, ukupna šteta u kući premašila je 18 hiljada eura. Srećom, pčelar je uspio da premjesti sve preživjele pčele u novu košnicu.

Ešli i njen suprug su rekli svojoj kćerci da je bila u pravu i upoznali je s pčelarom, kojeg je ona nazvala lovcem na čudovišta.

BONUS VIDEO 

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS