calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO)

PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO)

Objavio: RHT
19/07/2024 6:30 PM

Dalila Dragojević bez stida

Najezda ljetnjih fotografija na Instagramu nisu zaobišle ni bivšu rijaliti učesnicu koja vrvi od kontroverzi.

Foto ATA Images, Printscreen/Instagram/dalila_dragojevic_official

Naime, Dalila Dragojević trenutno se sa vjerenikom Markom nalazi na moru pa je podijelila momente sa plaže.

Bila je u jednodjelnom kupaćem kostimu teget crne boje, i u jednom trenutku se iskezila u kameru.

Pratiocima je bilo interesantno što je non-stop trčkarala okolo sa partnerom, bez stida su se valjali u pijesku.

Uslijedio je i vreli poljuac po vrelom pijesku.

Sudeći po komentarima pažnju je ukrala starica koja je šetala plažom dok su se oni bez stida valjali i ljubakali.

Podsjetimo, Dalila, koja i dalje nosi prezime Dragojević, izvijesno vrijeme uživa sa Markom, koji ju je vjerio.

Ona je govorila kako on navodno ima svoj vozni park, posjeduje dva luksuzna automobila i biznismen je. Međutim, ovi navodi su upitni.

Čitajte i:”STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje!

Hrvatski MMA borac i petoplasirani superfinalista rijalitija Stanislav Krofak danas je hitno stigao iz Zagreba u Beograd. A mnogi su posumnjali da je razlog za to sinoćnja svađa s Majom Marinković.

-Došao sam potpisati papire za isplatu i odmah se vraćam u Zagreb, imamo sastanak za posao u Zagrebu – rekao je Stanislav i otkrio da li će se vidjeti s Majom, kao i da li je tačno da je došlo do svađe među njima.

-Ne znam o čemu pričate, nismo se svađali. Neću se vidjeti s Majom, idem odmah nazad, imam sastanak u 15h u Zagrebu – poručio je Krofak, prenosi alo.rs.

Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka

Kontroverzna učesnica Maja Marinković i Stanislav Krofak pomirili su se po završetku rijaliti programa, ali kako ističu, sada su u probnom periodu.

Stanislav Krofak ušao je u rijaliti kao bivši dečko Mione Jovanović, a tokom njegovog učešća otkriveno je da ima kćerku Vanesu sa nekadašnjom partnerkom Emanuelom.

Kako izgleda pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS