calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom

Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon

Objavio: RHT
19/07/2024 7:40 PM

Pijani Ljubušak udario policajca šakom u glavu

Izmjereno mu čak 3,27 promila alkohola u krvi

D. Č. priveden u policijske prostorije. Iks-portal (Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta)

Čak 3,27 promila alkohola u krvi, što je skoro na granici alkoholne kome, izmjereno je Ljubušaku D.Č. (43) koji je sinoć u Radišićima gdje živi verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika Policijske uprave Ljubuški, D.Š.(24), kojem je razbio telefon, a potom ga udario šakom u glavu.

Totalno pijani muškarac je, kako smo neslužbeno saznali, vijugao cestom svojim automobilom Peugeot i u jednom trenutku je umalo došlo do kontakta sa službenim označenim policijskim vozilom Volkswagen, kojim je upravljao D.Š.

Pijani Ljubušak udario policajca šakom u glavu

Nakon što su se zaustavili, policajac je odmah prijavio događaj, nakon čega mu je D.Č. prišao, otrgnuo mobilni telefon i bacio ga na tlo, a potom ga udario u predjelu glave, kako nam je to potvrdio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona.

Mladi policajac je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Ljubuški prevezen na CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, dok je D.Č. priveden u policijske prostorije gdje je alkotestiran i zadržan do daljnjeg.

Po nalogu tužioca, policijski službenici poduzimaju mjere i radnje protiv D.Č. zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS