calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU DJEVOJČICA JE TVRDILA DA IMA ČUDOVIŠTA U SOBI Roditelji joj nisu vjerovali, ali uslijedilo je nevjerovatno otkriće! (VIDEO) JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština

Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji

Objavio: RHT
19/07/2024 6:20 PM

Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi

On je likvidiran u ulici Drinska 21 u Loznici jer je pružao otpor policiji

Faton Hajrizi - Avaz

Faton Hajrizi. TV Dukagjini

Ubicu mladog policajca iz Loznice Nikole Krsmanovića (34), Fatona Hajrizija, likvidirao je MUP Srbije danas u okolini Loznice. Njega je spazio mještanin koji je odmah obavijestio policiju, piše Telegraf.rs.

Kako saznaju sa lica mesta, mještanin Loznice koji ima radnju primjetio je Fatona Hajrizija na nadzornoj kameri svoje radnje nakon čega je obavijestio policiju o tome.

Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi

Također, kako tvrde Lozničani, jučer je viđen na Šabačkom putu kako prolazi ljudima kroz dvorišta kuća. On je likvidiran u ulici Drinska 21 u Loznici jer je pružao otpor policiji. 

Nešto ranije kada je MUP Srbije objavio fotografiju osumnjičenog za zločin neko od mještana je javio da je osobu sa tim opisom vidio kod nekadašnje Viskozine crpne stanice.

Pripadnici MUP-a su u velikom broju blokirali čitav kraj i Drinsku ulicu i kod broj 21 su likvidirali Albanca. Ministar Dačić se uputio na lice mjesta.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Ovo je muškarac koji je pucao na dvojicu policajaca u Loznici: Jednog ubio, drugog ranio

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je sinoć u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane institucija Kosova na ime Hajziri Artan (33) i njemačka lična karta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS