calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ SE KONAČNO SUSREO I SA NJOM! Plašio se kako će reagovati zbog svega sa Aneli, a sada se ne razdvajaju! Klint Istvud objavio tužne vijesti: Preminula njegova partnerica VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO)

LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
19/07/2024 4:40 PM

LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU!

Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana svakog petka od 15.30 časova provoza novog gosta u emisiji “CarCast sa Va Vanom”. Danas je to popularna influenserka Lea Stanković.

foto: hypetv

Njih dvije su se vozeći se u Va Vaninom roze autu, pretresle sve aktuelne teme. Od ljubavnih do onih škakljivih. Naravno ono što zanima njihove pratioce jeste kada su se njih dvije zapravo pomirile i gdje? Lea je došla u Va Vaninu emisiju, a onda su pružile ruku jedna drugoj pred kamerama Hype televizije. Ipak Lea je kratko prokomentarisala njihovo pomirenje.

LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU!

foto: hypetv

– Pružila sam ruku pomirenja, ali ako se sjetim zbog čega smo se posvađale ko zna možda ću i povući ruku – rekla je influenserka dok je voditeljka podsjetila da svađe nije bilo već samo međusobnog nerviranja.

Njih dvije su uživo u emisiji zakopale ratne sjekire i ponovo se zapratile na društvenim mrežama.

– Va Vana me zapratila, pa mogu da kažem da smo zapratile ratne sjekire – rekla je kroz smieh influenserka dok voditeljka čeka povratnu reakciju na instagramu.

Cijeli intervju pogledajte ispod teksta:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i”“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS