calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO) Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova: Zaprepastilo ju je ono što je ostalo “SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!” POTPUNI KOLAPS ZBOG MASOVNOG TEHNIČKOG KVARA! Pogođene svjetske kompanije, obustavljeni letovi STANISLAV HITNO DOŠAO ZA BEOGRAD! Krofak se momentalno oglasio i otkrio detalje! PLJUŠTE UVREDE: Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju

PLJUŠTE UVREDE: Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju

Objavio: RHT
19/07/2024 3:15 PM

Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju

Sultan Elmedin izazvao je veliku pažnju javnosti svojim oštrim kritikama upućenim prema Memi Haljevcu. Elmedin nije birao riječi, poredeći Memu sa životinjama i sugerišući da će ga tretirati kao njih. Njegove izjave bile su direktne i provokativne, naglašavajući neslaganje i napetost između njih dvojice. “Mema je kao životinja,” rekao je Elmedin, dodajući: “Hraniću ga kao što se hrane životinje.”

Sultan Elmedin će hraniti Memu kao životinju/Foto: Hype

Ova izjava šokirala je mnoge, izazvavši lavinu reakcija na društvenim mrežama. Elmedinovi pristaše su ga podržali, dok su drugi osudili njegov pristup, smatrajući ga neprimjerenim i uvredljivim.

Memo Haljevac za sada nije odgovorio na ove provokacije, ali se očekuje da će se oglasiti uskoro. Ova situacija dodatno je pojačala napetost između dvojice muškaraca, a javnost s nestrpljenjem čeka dalji razvoj događaja. Jasno je da su odnosi između Elmedina i Meme daleko od prijateljskih, a njihove izjave i postupci sigurno će još neko vrijeme biti tema razgovora.

Detaljnije pogledajte u videu ispod teksta:

Čitajte i ANELI NEĆE USKORO VIDJETI SVOJU KĆERKU: Nemam razloga da se pravdam (FOTO)

Drugoplasirana takmičarka rijalitija Aneli Ahmić oglasila se putem storija na društvenoj mreži Instagram kako bi odgovorila na prozivke publike. Naime, ona je urnišu zbog toga što još uvijek nije vidjela svoju kćerku Noru.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS