calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKI POŽAR U GRČKOJ: Vatru gasi 110 vatrogasaca, evakuisan dječiji kamp SVIJET ZAVIJEN U CRNO! Preminula slavna glumica, porodica saopšila tužne vijesti Totalno pijani Ljubušak udario mladog policajca šakom u glavu i razbio mu telefon DO SKORO BILA U BRAKU SA MATOROM! Anđelo priznao kako je njegova porodica reagovala zbog veze sa Anitom MANIJAK presreo KĆERKU GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! Oni predstavljaju BiH na Olimpijskim igrama: Larisa Cerić i Mesud Pezer nose zastavu na otvaranju u Parizu PROCURIO VRELI SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ I ZARUČNIKA: Na plaži se prepustili strastima i nisu obazirali na prolaznike (FOTO, VIDEO) Poznato kako je likvidiran Faton Hajrizi: Šunjao se po dvorištima kuća, pružao otpor policiji Stigla prognoza do 2. augusta: Osvježenje, pa opet vreline, a evo šta donosi početak osmog mjeseca Kako Lagerfeldova mačka troši naslijeđene milione: Šapet uživa “za sve pare” Ovo su najgori muževi horoskopa: Jedan je švaler, a drugi ljenština ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” Novi smrtni slučaj u BiH: Osamnaestogodišnjak iz Zenice preminuo od morbila LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO) Tiktokerica zapalila gnijezdo stršljenova: Zaprepastilo ju je ono što je ostalo “SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!”

“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pjevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, kćerka ti nije svetica!”

Objavio: RHT
19/07/2024 4:00 PM

SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA!

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su blizance Necu i Pecu Lazić.

Nenad Lazić Neca, Tik Toker ušao je u rijaliti, a onda se javnosti predstavio i njegov brat Predrag.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ATA images

Osim što u emisiji prvi put gledaoci imaju priliku da vide dva para blizanaca, Lazići su se potrudili da budu što interesantniji.

“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA!“
Foto: HYPETV/SHOWBLIZ

Pored šale, u više segmenata emisije vodio se ozbiljan razgovor, pa je Neca u jednom momentu podijelio sa bliznakinjama i publikom da je usljed depresivnog stanja, pomišljao na suicid.

SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA!

Blizanci su osuli paljbu na rijaliti učesnike ne samo posljednje, već i ranijih sezona rijalitija u kojem su učestvovali.

– Niko nije postao poznat zbog svog talenta ili kvaliteta, jer rijaliti izvlači iz tebe ono najgore. Pa ni Teodora Džehverović nije postala popularna zbog pjevanja, već zbog svih kontroverzi o kojima se pisalo. Rijaliti veza, pa Ćazim, ima tu svašta – rekao je Neca, a Peca se nadovezao:

Photo: M.M./Antonio Ahel/ATAImages 

– I onda Džehva dođe i morališe! Ne, nije ti kćerka svetica! Niko nije, pa ni ona – rekao je Peca.

“SLOBA ME JE ISMIJAVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!”

– Na primjer, mene je jako povrijedilo kada sam izašao iz rijalitija prvog i kada sam vidio da me je prvi Sloba Radanović kačio na story i smijao se kada sam doživljavao nasilje. Tada sam imao i napad kada je Kristijan nasrnuo na mene. 

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

– On je okačio story na Instagramu i kao “hahaha”! To je jako ružno! Sloba je balvan koji je, po mom mišljenju iskoristio Lunu Đogani zarad popularnosti.

“MIONA ĆE PJEVATI KOD FONTANE, dok joj prolaznici bacaju novčiće!”

Blizanci su osuli paljbu i po rijaliti likovima sa kojima su u jednoj od sezona zajedno učestvovali, poput Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

– Pored Janjuša i Aneli koji su najveća sramota ikada, tu je i ona pjevačica u pokušaju Miona – počeo je Neca.

Miona i Ša/ Foto: ATA Images

– Ona je zmijurina koja je ušla da proda vjeru za večeru! U prvom učešću je shvatila da je nebitna! – rekao je Neca, a Peca se nadovezao:

– Kao neko ko je muzički školovan, ja moram da kažem da ona ne zna da pjeva.– rekao je Peca, a Neca se ubacio:

– Može da pjeva tamo kod Ša kod fontane, dok joj prolaznici bacaju novčiće, a ona pjeva “Zlatnik” i to je to – rekao je Neca.

Publika želi da čuje šta imaju da kažu gosti atraktivnih sestara, a ovog petka od 21 čas gostovaće Neca i Peca Lazić. Dakle, u studiju ćemo imati dva para blizanaca. Ne propustite!

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS