calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sarajevo preživjelo dramu i nakon penala prošlo dalje Memo baca sihire?! Arnel ide na pregled, krenule teorije zavjere “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO) Oglasila se Kejt Midlton i progovorila o svom mentalnom zdravlju: OVO JOJ JEDINO POMAŽE “UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID” Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! “Ljubav je i dodir ruke i kad se ZAVRŠI U KREVETU” Haris Džinović žestoko potkačio Melinu “BOLJA JE RIBA OD MAJE MARINKOVIĆ” Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka, po cijelom tijelu ima tetovaže! Pjevačica Katarina Živković broji sitno do poroda: Uživa u 9. mjesecu trudnoće, podijelila i fotografiju MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! “KĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR kćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) OVO JE DIVLJI ZAPAD Večeras u sarajevskom naselju Šip došlo do pucnjave, ima i povrijeđenih? DO POČETKA SEPTEMBRA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE: Novac i ljubav – o, tako su moćni Pogledajte samo te oči: Da li je ona najljepša bosanska pjevačica? MEMO ZADNJI PUT OBJASNIO SULTANU KAKO DA SE PONAŠA INAČE IDE PAKAO! OVAJ MU PSUJE SVE! Šamar bh. fudbalu: Velež primio petardu u Andori

Memo baca sihire?! Arnel ide na pregled, krenule teorije zavjere

Objavio: RHT
18/07/2024 11:44 PM

Memo baca sihire?!

Memo je bio poznat po svojoj smirenosti, ali i po strogoći kada je to bilo potrebno. Tokom zadnjeg susreta sa Sultanom, Memo je osjetio da je vrijeme za ozbiljan razgovor. Sultanovo ponašanje je sve više izlazilo izvan granica prihvatljivog, a Memo je znao da su potrebne čvrste mjere kako bi se stvari vratile u normalu.

Memo baca sihire?!/Foto: Hype

Memo je objasnio Sultanu kako treba da se ponaša. “Ako ne promijeniš svoje ponašanje, ide pakao”, rekao je odlučno. Sultan je bio zatečen Memoovom ozbiljnošću, ali i uvjeren da su riječi koje dolaze od Mema važne. “Psujući i vrijeđajući druge, samo sebi nanosiš štetu”, dodao je Memo, naglašavajući da se mora promijeniti.

Sultan je znao da Memo ne govori olako i da iza njegovih riječi stoji velika mudrost. Svjestan posljedica, odlučio je poslušati savjet i raditi na sebi. Memo je ostao uz njega, pružajući podršku i savjete, uvjeren da će Sultan, uz pravi pristup, uspjeti preokrenuti svoj put i izbjeći propast. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

ARNEL IDE NA PREGLED

Nakon pretrpljenih povreda Arnel Karić je krenuo na pregled. Vozi ga Sultan Elmedin, a u autu je žustra rasprava. Mišljenja su da je Memo kriv za sve, te da baca sihire. Detaljnije u videu ispod teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS