calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sarajevo preživjelo dramu i nakon penala prošlo dalje Memo baca sihire?! Arnel ide na pregled, krenule teorije zavjere “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO) Oglasila se Kejt Midlton i progovorila o svom mentalnom zdravlju: OVO JOJ JEDINO POMAŽE “UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID” Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! “Ljubav je i dodir ruke i kad se ZAVRŠI U KREVETU” Haris Džinović žestoko potkačio Melinu “BOLJA JE RIBA OD MAJE MARINKOVIĆ” Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka, po cijelom tijelu ima tetovaže! Pjevačica Katarina Živković broji sitno do poroda: Uživa u 9. mjesecu trudnoće, podijelila i fotografiju MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! “KĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR kćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) OVO JE DIVLJI ZAPAD Večeras u sarajevskom naselju Šip došlo do pucnjave, ima i povrijeđenih? DO POČETKA SEPTEMBRA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE: Novac i ljubav – o, tako su moćni Pogledajte samo te oči: Da li je ona najljepša bosanska pjevačica? MEMO ZADNJI PUT OBJASNIO SULTANU KAKO DA SE PONAŠA INAČE IDE PAKAO! OVAJ MU PSUJE SVE! Šamar bh. fudbalu: Velež primio petardu u Andori

ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO)

Objavio: RHT
18/07/2024 9:30 PM

ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ

Publika je još prije više od 30 godina zavoljela Zlatu Petrović koja je spontana i opuštena.

Zlata Petrović, Foto: ATAImages

Mediji su dosta pisali o pjevačici, a bilo je do sada i skandala vezanih za njen privatni život.

Dosta je bilo napisa o njenim brakovima, a ona ističe kako, bez obzira na sve, voli pripadnike sedme sile.

ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ

Na jednoj Instagram stranici koja se bavi estradom, možemo vidjeti staro izdanje folkerke. Ujedno je i skandalozno.

Naime, na nekom snimanju se dobro zabavljala sa kolegicom Tinom Ivanović.

Imale su provokativne stajlinge, a dekoltei su bili u prvom planu. Jedna dugoj su šminkale grudi, a komentari ispod fotografije su se nanizali. Mnogima su bile simpatične, dok je nekima ovo previše vulgarno.

SPREMITE SE ZA RIJALITI IMANJE!

Vrijeme je da se na našoj televiziji prikaže više pravih vrijednosti koje su pomalo zaboravljene. Učesnici rijaliti programa koji će se uskoro naći na programu HYPE  TV, moraće da obavljaju seoske poslove i prilagode se ovakvom načinu života.

Sav prihod od SMS glasova koje publika bude slala – ići će u humanitarne svrhe, kako je najavio direktor HYPE produkcije Saša Mirković.

Iznenađenjima neće biti kraja. Budite u toku, a putem OVOG LINKA možete pročitati sve vesti o Imanju.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS