calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

ŠOKIRALA IZGLEDOM! Kristina Spalević uradila “vampirski tretman” pa zabrinula sve (FOTO)

Objavio: RHT
18/07/2024 12:15 PM

Kristina Spalević uradila “vampirski tretman”

Kristina Spalević imala je veliki stres kada joj je dijete povrijeđeno na moru, zbog čega su hitno morali da se vrate u Srbiju. Sada je sve ok, ali stres i briga ne prestaju.

foto: prinscreen/instagram/kristina_spalevic

Dok Kristijan Golubović vodi računa o finansijama i čuva sinove kada god je potrebno, Kristina je odlučila da posjeti jedan salon za uljepšavanje. Ona je svoje pratioce na društvenoj mreži instagram obavijestila kakav tretman je radila, ali i kako izgleda. E upravo te slike šokirale su sve.

foto: prinscreen/instagram/kristina_spalevic

Naime, ona se odlučila za sve popularniji “vampirski tretman” lica. Koji predstavlja prirodnu metodu podmlađivanja lica krvnom plazmom koja regeneriše kožu, hidrira je i uklanja bore. Izgleda da je Kristina tek sada ublažila strah od krvi, čim se opredijelila za prirodnu metodu podmlađivanja vlastitom krvlju lica i tijela. Poslije tretmana ona je na licu imala gel za hlađenje, tačnije ispod očiju i oko usta. A ta slika koju je postavila je mnoge šokirala.

Kristina Spalević uradila “vampirski tretman”

– Hladim se. Jedva čekam da vidim rezultate poslije par dana… Inače počela sam toliko komplimenata da dobijam na konto lica, kako je svježe i čisto. PRP tretman (vampirski tretman) je zaslužan za to – napisala je Spalevićeva i malo olakšala svojim fanovima koji su bili poprilično zabrinuti za nju i njeno lice kada su je vidjeli na slici.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS