calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

TUGA! Pjevač nastupao u invalidskim kolicima, publika u šoku! Oglasio se poslije nastupa i objasnio svoje zdravstveno stanje (FOTO)

Objavio: RHT
18/07/2024 11:15 AM

Pjevač nastupao u invalidskim kolicima!

Pjevač “Bjelog dugmeta” nedavno je doživio nezgodu, zbog čega je neko vrijeme odvojen od scene. Međutim, on nije želio da propusti svoj nastup u Crnoj Gori, pa je došao i to u invalidskim kolicima.

foto: Radule Perisic/ATAImages

Kada se tako reći dovezao u kolicima na scenu, publika je bila u šoku. Mnogi su se držali za glavu ne vjerujući šta vide, ali i da je čovjek sa takvom povredom ipak došao da ispoštuje svoju publiku.

Pjevač nastupao u invalidskim kolicima!

Alen je operisan, zbog čega još ne može da hoda i kreće se u invalidskim kolicima. Iako su mu ljekari savjetovali strogo mirovanje, pjevač nije želio da propusti koncert i razočara svoje obožavaoce. Na društvenoj mreži TikTok objavljen je snimak sa njegovog nastupa u Tivtu, na kom se vidi da pjevač sve vrijeme pjeva u invalidskim kolicima. Alen se oglasio nakon nastupa, te otkrio kakvo mu je sada zdravstveno stanje.

foto: prinscreen/tiktok/andjelabulajic

– Sa pokidanom Ahilovom tetivom i izvršenom operacijom koja je obavljena u Somboru, stigao sam na koncert jer nisam htio da propustim tu prekrasnu noć. Hvala, bili ste fantastični – poručio je Alen svojim obožavaocima putem Fejsbuka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”“MOJ ŽIVOT KONAČNO IMA SMISAO!” Sanja Maletić poslije TEŠKE BOLESTI dobila kćerku u 52. godini!”

Inače borba pjevačice za potomstvo traje godinama. Ona je uspjela da i nakon teške bolesti ostane u drugom stanju poslije borbe koja je trajala godinama. 

Sanjina bolest je prouzrokovala i to da ona prestane da se bavi pjevanjem neko vrijeme i da se povuče iz  javnog života: 

– To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se  desilo zato što sam radila svaki dan u nedjelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Njemačka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS