calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA: RIJEŠIO SVIMA DA ZAUVIJEK ZAPUŠI USTA!

Objavio: RHT
18/07/2024 11:30 AM

HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA

Uputio moćnu poruku

Foto: TikTok.com

Prije tačno tri mjeseca Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji. Aleks je na svijet donijela kćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Leona. Iako su prvobitno planirali da započnu zajednički život u Crikvenici, došlo je do preokreta u njihovim planovima. Nisu spremni na zajednički život.

HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA

Aleksandra je istakla da je ta odluka najbolja za oboje.

Iako više nisu ljubavni par, izgleda da Filip i Aleksandra uspješno održavaju dobru komunikaciju kada je u pitanju kćerka Leona.

Filip često dijeli nove fotografije svoje mezimice na društvenim mrežama, pružajući pratiocima uvid u njihov privatni život i razvoj. Ove fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jer je očigledno da je Leona svjetlo njihovih života i da je okuplja ljubav i pažnja.

Leona Car

Car je posljednjom objavom na društvenoj mreži Instagram pokazao koliko mu je stalo do nasljednice i koliko je ona važna u njegovom životu.

Situacija u kojoj su se našli Filip i Aleksandra nije rijetka u modernom društvu, gdje roditelji nakon raskida ili promjena u odnosu i dalje uspijevaju da održe stabilan i podržavajući odnos zbog dobrobiti svoje djece. Njihov primer pokazuje da ljubav i poštovanje mogu opstati i nakon završetka emotivne veze. Zbog toga što se fokusiraju na zajedničku odgovornost i brigu o djetetu.

Svi detalji sukoba: Sultan Elmedin je Memina pudlica

Pročitajte i: Svi detalji sukoba: Sultan Elmedin je Memina pudlica.


Sultan Elmedin i Memo Haljevac, danima su se svađali u rijalitiju “Život sa dvije žene”. Sukob je počeo kao sitna prepirka, ali je brzo eskalirao. Prvo su se sukobili u Neumu, malom primorskom gradiću, gdje su obojica boravila na odmoru. Glasne rasprave i neslaganja privukli su pažnju prolaznika, ali su njih dvojica tvrdoglavo nastavili s verbalnim okršajima.

Sultan Elmedin je Memina pudlica/Foto: Hype

Nakon toga, konflikt se prenio u Mostar, gdje su se situacije dodatno pogoršale. Sultan, inače poznat po svojoj mirnoj naravi, pokazao je nesvakidašnji bijes. Memo, s druge strane, nije popuštao ni za milimetar. Šireći priče i tračeve, njihove svađe su postale tema razgovora u cijelom gradu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS