calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Borac nakon penal-drame pobijedio Egnatiu i prošao u 2. pretkolo Lige prvaka Ekskluzivno! ANELI RASKRINKANA?! ONI su otkrili da je LAŽIRALA trudnoću? Isplivale sve tajne? (VIDEO) NAPUŠTA LI RUŽIČASTO JATO? Ivan otkrio da li prekida saradnju sa Mitrovićima: “Ne prodajem se, Hype je…” Svi detalji sukoba: Sultan Elmedin je Memina pudlica OVO JE VOJAŽEV STARIJI BRAT! Opasan je frajer, ali se ne eksponira! (FOTO) POKAZALA DEČKA! Ljubi se sa frajerom u bijesnim kolima! Mina Vrbaški otkrila koliko su zajedno (FOTO) Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru

“JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU”

Objavio: RHT
17/07/2024 9:00 PM

JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC A ANELI JE BLAM!

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su blizance Necu i Pecu Lazić.

Nenad Lazić Neca, Tik Toker ušao je u rijaliti, a onda se javnosti predstavio i njegov brat Predrag.

“JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!”
Foto: HypeTV/YT printscreen/zadruga official

U prvom gostovanju nakon operacije želuca, usljed koje je Neca izgubio čak preko 50kg, blizanci liče više nego ikada.

JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC A ANELI JE BLAM!

U nikad iskrenijem razgovoru sa bliznakinjama Arsić, blizanci su žestoko opleli po rijaliti učesnicima, a kako se čini, nikoga nisu štedjeli.

– Ko se najviše obrukao u rijalitiju?

Foto: HypeTV

– Pa Anelino učešće je baš blam za jednu ženu. Mada više od nje Janjuš! On je jedan neuredni prasac, mnogo loš čovjek, ništa mu nije sveto – rekao je Neca, a Peca potvrđivao.

– Njemu nije važno što je napolju brukao kćerku, mada ni Aneli to nije bitno. Sve za popularnost. Njih dvoje su baš sramota!

KOME ANITA MOŽE DA BUDE FAVORIT

Blizanci su se osvrnuli i na pobjednicu Anitu Stanojlović:

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković Foto ATAImages

– Kako ona nekome može biti favorit poslije svega što je radila? Kako se to zaboravlja? Lažna lezbijka, bila u krevetu sa 3, 4 muškarca, ženski odron! – govorio je Peca u emisiji ShowBliz koja se premijerno emituje u petak u 21h.

– Anđelo me je baš razočarao zbog veze sa njom – dodao je Neca.

Foto: HypeTV

Koga su sve blizanci nikad brutalnije potkačili pogledajte u petak sa početkom premijere u 21h!

Obavezno pogledajte PROMO ispod:

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS