calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO)

JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo

Objavio: RHT
17/07/2024 6:30 PM

Jeftini bez dinara gladni prevaranti

U kasnim večernjim satima, bivša učesnica rijalitija sve je šokirala javnim obraćanjem i otkrivanjem da je Bojana Pavlović ostavila dok je ona spavala i da je otišla u Novi sad.

Jeftini bez dinara gladni prevaranti/Foto: printscreen

Ono što je šokiralo cjelokupnu javnost su prepiske koje su nedavno isplivale.

Radi se o navodnim porukama između Anđele i za sada javnosti nepoznate osobe, u kojima Anđela pozajmljuje novac.

U prepisci, ona navodno obećava da će vratiti novac čim uzme mamin i svoj nakit iz porodične kuće u Aranđelovcu, jer se o tome dogovorila sa Bojanom.

Fine poštenjačine

Sada se oglasio Marko Đedović, koji nije štedio Bojanu i Anđelu.

-Ijao, ijao, pa da. Drago mi je što će se bar napolju raskrinkati fine poštenjačine, koji su glumili poštenje u rijalitiju, pričali u kontri da bi skupili degene hejtere s društvenih mreža i mnogo mi je drago što sam razvalio “opoziciju” kao konja, jer su ku**c, a ne opozicija – rekao je Marko, a onda je nastavio:

Foto: printscreen

-Jeftini, bez dinara i gladni prevaranti, smrad do smrada, propalice, ološi, koji su spremni na sve za koru hljeba koju ne umiju pošteno da zarade, već žele od majke da ukradu nakit, a nama koji imamo veze sa ljudima koji su živjeli na Kosovu, znamo da je to najbitnija stvar koja se godinama prenosi s majke na kćerku. Taj nakit bi ona svakako dobila kada se uda, ali joj je ipak stalo da još koji put se izdrknja sa Bojanom i izlpću to malo što imaju. Gvno do govnta, smrde kad prođu putem, ološi neopjevani, s potpunim odsustvom empatije za porodicu a to im je i ideologija “opozicionog djelovanja” u rijalitiju bila.

Mrze zdrave odnose

Mrze porodice, mrze zdrave odnose. Jer su i genetski predodređeni na takve stvari kao i oni koji ih podržavaju. A tako su se i grupisali, ponavljam, počevši od Marinkovića sa djecom, preko Bojane. Čuli ste priču, za nju je i razumljivo zašto nema empatiju prema porodici. Do Matore kojoj je glavni predmet djelovanja bilo da se u 30 i kusur godina sjeti da treba da se najzad posveti porodic. Koja se razboljela zbog njenih postupaka, a o svemu tome je i sama pričala u rijalitiju. Tako da, više nije ništa čudna, ni ova pljačka, koja ima veze sa “inspektorkom”. Ona će očigledno odgovarati i po “službenoj dužnosti”, “korumpirana inspektorka”, sa 200 grama spolnog uda. Od osobe za koju sumnjam da ima psihijatrisjku dijagnozu. Sve u svemu, likovi iz pakla.

Marko Đedović je imao posebnu poruku za sve, za sam kraj razgovora:

-Živjeli roditelji, živjela djeca i živjeli svi odnosi, kog god da su tipa, zasnovani na ljubavi – zaključio je Đedović.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS