calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO) PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN! Ima OZBILJNE POVREDE, oglasio se iz bolnice! (FOTO)

Objavio: RHT
17/07/2024 1:15 PM

UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN

Arnel Karić oglasio se na Instagramu i zabrinuo sve pratioce uznemirujućim fotografijama.

Arnel Karić Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

Naime, kako Hype saznaje, budući učesnik rijalitija “Imanje” pao je sa motora i tom prilikom se ozbiljno ugruvao.

Naš izvor je rekao kako je Arnel hitno otišao u bolnicu, a nakon što su mu sanirane povrede, pušten je na kućno lečenje. Fotografiju kako ulazi u bolnicu podelio je na mrežama.

Arnel Karić Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

UČESNIK IMANJA HITNO HOSPITALIZOVAN

Kako se može videti na sadržaju koji je objavio na gorepomenutoj mreži, Karić ima podlive i modrice po telu. On se fotografisao ispred ogledala kako bi sve pokazao.

Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

Takođe, na poslednjem storiju je naglasio kako će uskoro ispričati detalje nemilog događaja.

“Mnogi mi pišu da li je sve u redu, jesam li bolje i kako se ovo desilo. Sada sam malo bolje, uskoro ću sve objasniti”, napisao je Arnel dok je boravio u bolnici.

Arnel Karić Foto Printscreen Instagram arnel_karic1

Ovom prilikom se oglasio i mladićev rođak, Elmedin Karić, koji takođe ulazi u “Imanje“.

“Brz oporavak i da se što pre vratiš. Voli brat”, srdačna je poruka koju mu je Elmedin javno uputio.

elmedin arnel karic imanje
Elmedin, Arnel Karić Foto:Printscreen/elmedin_karic1

Sportista Arnel Karić ući će u Imanje zajedno sa svojim rođakom Elmedinom Karićem, koji je poznat gledaocima kanala Hype BH zbog učešća u rijalitiju “Brak sa dve žene”.

Elmedin Karić je poznat kao Sultan, koji svojim kontroverznim načinom života drži javnost u šaci! Sa dve supruge, Janom i Fatimom, i trojicom sinova, Elmedin je već dobro naučen na seoski život.

VIŠE DETALJA O IMANJU!

Spremajte se za pravu seosku avanturu! Trenutno se obavljaju radovi na placu u Lisovićima, gdje će se od jeseni emitovati rijaliti Hype televizije.

Učesnici će morati da obavljaju seoske poslove, te da se potpuno prilagode ovakvom načinu života. Mnogo iznenađenja, tek slijedi, budite u toku na našem portalu putem OVOG LINKA.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS