calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO) PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

“BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA!” Anđela Šparavalo iznijela sav prljav veš: DOŽIVILA SAM NERVNI SLOM, LUPALA GLAVOM O ZID!

Objavio: RHT
17/07/2024 12:45 PM

BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA

Anđela Šparavalo ovih dana prolazi kroz pakao zbog turbulentne veze sa Bojanom Pavlović.

Foto Printscreen Instagram _spakii

Zbog gej veze ratuje sa porodicom, a poslije rijalitija je prvo prespavala kod drugarice.

Ipak, vratila se u porodičnu kuću, a potom je pratiocima na Instagramu opisala šta joj je djevojka uradila.

 Poslije žurke u apartmanu je počela ponovo da me vrijeđa, da sam ovakva, da sam onakva. Htjela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za cijelu njenu priču htjela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto… Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživjela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da vjerujem šta mi ona priča“, izjavila je Anđela. Nastavila je da iznosi šokantne detalje o Bojani.

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo Foto ATAImages

BOJANA ME OSTAVILA NA SPAVANJU I POBJEGLA!

“Nakon toga mi je rekla da nema povjerenje u mene i da će ga vjerovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vrijeme igrala rijaliti sa mnom i da sam ja izmanipulisana – vidno potresena je bila Šparavalo.

Foto Printscreen Instagram _spakii

“Vidi se ko je FOLIRANT”

– Sad se vidjelo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobjegla je od mene. Dok smo bile unutra, pričala mi je ispod prekrivača da pričam loše o mojoj porodici. Kao i da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila”, izjavila je Anđela.

Njih dvije su se prethodno žestoko posvađale na žurki i to pred kamerama.

Foto Printscreen Instagram _spakii

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci su Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović stupile u vezu. Anđelinini roditelji su burno reagovali ne prihvatavši izbor njene kćerke. Govorili su i da ona nikako nije lezbejka.

Po izlasku iz rijalitija, Anđela je rekla i kako joj je otac prietio da će je ubiti.

Sa druge strane, Pavlovićeva je otkrila i da će tužiti Anđeline roditelje.

– Sa njenom porodicom možemo samo na sudu da se vidimo. Naš odnos nikada nije zavisio od njene porodice. To su neki odnosi bolesni, poremećeni i monstruozni. Oni su govorili kako sam ja ovakva i onakva, a ja sam stala uz njihovo dijete kada niko nije i branila je, a tek ću da vidim šta i kako. Spremiću im takvu tužbu, da ću im uzeti sve pare, koje ću kasnije dati u humanitarne svrhe“, ispričala je Bojana za medije.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS