calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO) PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

DEJAN DRAGOJEVIĆ POSJETIO RADOVE NA IMANJU! “Zapljunuo se”, a u HIT VIDEU pogledajte kako (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
17/07/2024 11:53 AM

DEJAN DRAGOJEVIĆ POSJETIO RADOVE NA IMANJU!

Radovi u Lisovićima su u punom jeku, Hypetv portal vam donosi ekskluzivne slike i snimke sa “Imanja”. A ono što vam ekskluzivno donosimo jeste ko je prvi ostavio svoj otisak ruke u betonu!

foto: Hype

Dejan Dragojević jedan od voditelja novog rijalitija “Imanje” obišao je jutros radove, kada je imao priliku da se prvi tako reći “upiše” odnosno ostavi svoj otisak ruke na svježe postavljenom betonu.

– Uz božju pomoć da pokidamo – rekao je Deki pa pritisnuo šaku desne ruke u beton koji se postavlja u unutrašnjosti kuće na imanju. I tada su svi konstatovali da se “zapljunuo” na Imanju!

foto: hypetv

DEJAN DRAGOJEVIĆ POSJETIO RADOVE NA IMANJU!

Ovim činom, voditelj je cijelom timu “Imanja” poželio sretan početak rijalitija koji kreće 7. septembra 2024. godine! Do tada cijelo imanje vrvi kao u košnici, a vrijedna ekipa majstora radi na sređivanju i dotjerivanju objekata. Mješalice, kamioni, građa, džakovi, blokovi….. samo su dio uzavrele atmosfere u Lisovićima.

foto: hypetv

Podsetimo, rijaliti “Imanje” donosi potpuno novu dimenziju zabave i uživanja, ovoga puta za cijelu porodicu. Za razliku od drugih rijalitija gde je čak i akcenat na vrijeđanju i nasilju, program Hype televizije vam donosi nešto što ćete voljeti. Porodične vrijednosti, radovi na selu, a sve to uz zanimljive učesnike. Ukupno 12 muškaraca i 18 žena moraće da se prilagode ovakvom načinu života i izboriti se za svoje mjesto na Imanju.

Sav prihod od SMS glasova koje publika bude slala za svoje favorite, ići će u humanitarne svrhe. Na ovu temu govorio je i vlasnik i direktor HYPE televizije i istioimene produkcije Saša Mirković.

Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoj takvoj porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i ostale kolege da slijede naš primjer i da takođe isprate humanitarnu akciju Hype televizije”, izjavio je Mirković.

Voditelji Imanja biće Dejan Dragojević, Nives Celzijus i Neven Ciganović. Međutim, tu nije kraj baš svim imenima i uopšte – iznenađenja tek slijede.

Budite u toku, a na OVOM LINKU čitajte sve vijesti iz Imanja.

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS