calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO) PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

Semberci na originalan način pronašli spas od vrućina: Napravili bazen od bala sijena

Objavio: RHT
17/07/2024 12:59 PM

Napravili bazen od bala sijena

Ovih dana mnogima je glavni cilj kako se osvježiti i rashladiti tokom toplotnog vala. Međutim, rijetko ko se dosjeti napraviti bazen.

Napravili bazen od bala sijena / Foto: Infobijeljina

Napravili bazen od bala sijena / Foto: Infobijeljina

Napravili bazen od bala sijena

Naime, članovi domaćinstva Ljubinković iz semberskog sela Srednji Dragaljevac, zajedno sa komšijama i prijateljima, napravili su bazen od sijena odnosno od rolo bala.

Foto: Infobijeljina

Za razliku od mnogih koji su spas od vrućina pronašli kupovinom bazena u tržnim centrima, oni su bili snalažljivi, pa su sami napravili bazen prečnika sedam metara, a sve ih je koštalo oko 550 maraka.

“Bazen smo napravili za četiri sata. Utrošili smo 20 rolo bala i najlon dimenzija 12×12 metara”, ispričao je Slaven Ljubinković za InfoBijeljinu.

Foto: Infobijeljina

Za osvježenje u bazenu bilo im je potrebno 45 kubika vode. Na kraju njihov napor se isplatio te su uživali u kupajući se u improviziranom bazenu.

Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite?

Pročitajte i: Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite? ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI.


Gotovo da nema osobe koja se ne žali na manjak slobodnog vremena.

ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI / Foto: Facebook
ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI / Foto: Facebook

Mnogima nedostaju trenuci koje bi rado proveli uz dobru knjigu, s prijateljima na kafi, na treningu ili pak pored rijeke u potpunoj tišini gdje niko neće remetiti njihove misli.

Ali, stručnjaci kažu da previše slobodnog vremena nikog neće učiniti sretnijim. Kao i da je dovoljno da imamo dva do pet sati dnevno za sebe. Više ili manje od toga smanjuje osjećaj sreće i povećava nezadovoljstvo.

Manjak slobodnog vremena utječe da se ljudi osjećaju frustrirano i uskraćeno, umorni su. Ne mogu da uživaju u aktivnostima koje ih opuštaju, da provedu kvalitetno vrijeme s bliskim osobama. Osjećaju pritisak da rade brže i više kako bi osigurali vrijeme za sebe. A onda budu toliko umorni, da te dragocjene trenutke potroše na izležavanje i odmaranje.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Infobijeljina/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS