calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako spriječiti utapanje? Šta trebate uraditi ako vas uhvati grč dok plivate Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO)

PROMIJENIO PLOČU! Taki ljut i bijesan na kćerku, nakon saznanja da nije prekinula vezu sa Krofakom! Do juče je podržavao, a sada više neće da čuje za nju

Objavio: RHT
17/07/2024 11:45 AM

Taki ljut i bijesan na kćerku!

Iako je uvijek pričao da se ne miješa u kćerkin izbor, Taki Marinković je izgorio nakon saznanja da se njegova jedinica viđa i dalje sa Stanislavom Krofakom.

Foto: Hypetv

Naime, Taki je sada promenio ploču što se kaže pa je okrenuo novi list. Po prvi put je javno otkrio da ne podržava vezu Maje i Stanislava i da je razočaran u kćerku.

– Mene oni ne zanimaju stvarno, mnogo sam bijesan. Neka radi šta hoće, ja ih neću podržati niti me zanimaju. Maja neka ide ako hoće u Hrvatsku mene to ne zanima, neka se zabavlja sa kim hoće, nema tu ništa od ozbiljne veze. Ne zna se ko je gori od njenih prethodnih izbora – bjesnio je Taki.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je svoju mezimicu prije nego je saznao za njenu vezu obradovao jednim skupocijenim poklonom. Novim stanom.

– Maja se uselila u novi stan, evo stigli su ključevi. Od tate je dobila prvu nagradu a sada neka uživa samo i neka putuje gdje god poželi – rekao je Taki prije samo dva dana, a sada kada je saznao za vezu sa Krofakom, ko zna šta može da se desi. Možda zatraži od Maje i da se iseli iz stana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki ljut i bijesan na kćerku!

– Mene te stvari ne zanimaju, šta mačku briga šta miševi pričaju o njoj. Ne želim trenutno da pričam o nebitnim ljudima, da nije bilo Maje on (Stanislav) ne bi bio tu gdje jeste. Ja uvijek glasam za ljubav tako da kako god ona odluči – reče Taki i opeče se!

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS