calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koji učesnici RIJALITI “IMANJA” su se PRVI USELILI?! Dejan Dragojević otkriva KAKO NAPREDUJU radovi STANISLAV U KREVETU SA MAJINOM PRIJATELJICOM! Isplivao snimak  NAUČNA STUDIJA Približava li se Zemlji nova katastrofa!? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan traži Memine skrivene kamere! BELAJ U FRIZERAJU(VIDEO) Žena izvukla lane koje je zapelo ispod automobila, a onda je iza sebe ugledala – nju: Na snimci se čuju vrisci HIT! Saša Mirković ipak PADOBRANOM STIŽE na imanje u Lisovićima?! Opisao detalje i sve nasmijao (FOTO) Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same MIONA GORI OD BIJESA ZBOG MAJE I STANISLAVA: Nema razloga da razgovaramo ISPLIVALA PREPISKA GOCE BOŽINOVSKE I NJENE KĆERKE Jelene! Radi se o DUHOVIMA! Vučkovićeva pričala da je ODRASTALA BEZ MAJKE, a sada kaže: Mama je UVIJEK U PRAVU! “Sarajevo Sevdah Soiree” od 17. do 23. avgusta na Žutoj tabiji: Festival otvara koncert Hanke Paldum SAŠA MIRKOVIĆ KRENUO U OBILAZAK IMANJA! Privatnom letelicom prati renoviranje u Lisovićima (FOTO) MAJA GA JE ODMAH ZVALA NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA Povezivali su ih prošle godine! OTKRIO SVE DETALJE DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Skinula se ALEKS NIKOLIĆ pa udarila “kontru” Filipu Caru! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Nastavlja se svađa između Meme i Elmedina! ŠTA JE SVE PRIPREMLJENO DA MU UNIŠTI ŽIVOT? Haos u najavi (VIDEO) PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA Trampa i Kenedija nakon atentata, ovo nikako NIJE SMJELO da dospije u javnost? (VIDEO) PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene iz “Bele kuće” nakon završene sezone! ONO ŠTO SU OSTAVILI IZA SEBE JE ZASTRAŠUJUĆE

Janjuš: Prije bih volio da mi opališ šamar, nego da mi postaviš to pitanje! “SVE PJESMA GOVORI”

Objavio: RHT
17/07/2024 11:30 AM

Janjuš: Prije bih volio…

Bivši košarkaš priznao da poslije svega osjeća anksioznost kad je okružen učesnicima rijalitija

Foto: Instagram

Učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš tokom ove takmičarske sezone doživio je najgore moguće stvari: Od tragične smrti najmlađeg brata Mihajla, do prekida trudnoće za koji se odlučila Aneli Ahmić, žena koju je zavolio u “Beloj kući”. 

Janjuš: Prije bih volio…

On je prisustvovao žurci u Šimanovcima, gdje je iznio svoje iskrene utiske nakon završetka rijalitija, te otkrio kako se osjeća u prisustvu bivših cimera. Naveo je da ima anksioznost i opisuje da mu se javlja neka struja u stomaku kada se susreće sa njima.

Janjuš je zatim progovorio o susretu sa kćerkom, te istakao da ona nije zainteresovana za dešavanja u rijalitiju. Kao i da mu je jedino sa njom bilo prijatano. Takođe je priznao da ga muče unutrašnje dileme o tome kako bi se vidio sa svojom bivšom ženom Enom i pogledao joj u oči. Naglasio je da bi se osjećao neprijatno u toj situaciji.

 Šta da joj kažem, jako bih se osjećao neprijatno. Ne znam šta bih joj sad rekao? Da ti neko pričao da si se dogovorio sa bivšom ženom, to je sve strašno što se dešava – rekao je on.

Kada je o Aneli riječ, Janjuš je izbjegao da direktno odgovori na pitanje, te poručio da bi radije popio još dva piva i otišao da spava. Nego da se bavi tom temom. Naglasio je da je njegovo emotivno stanje jasno izraženo kroz pjesmu, te da se nada da će se stvari smiriti.

Unutrašnja borba

– Prije bih iskreno volio da mi šamar opališ, nego da mi postaviš to pitanje. Sve ti je jasno zbog pjesme: Evo zore bogu da se pomolim… Popiću još dva piva i otići ću da spavam. Njeno ime neka se ne spominje, eto sve pjesma govori – zaključio je Janjuš.

Njegove riječi jasno pokazuju unutrašnju borbu koja je prisutna nakon završetka rijalitija. Ostavljajući prostor za dalje spekulacije o njegovom emotivnom životu.

Pročitajte i: MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU: ”Neka brine o tom psu, sad se sjetio kad ga je Jelena ostavila”.

BONUS VIDEO: 

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS