calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

Vlasnik postavio kameru da vidi šta pas radi dok on nije tu, snimak oduševio milione

Objavio: RHT
17/07/2024 9:00 AM

Vlasnik postavio kameru da vidi šta pas radi dok on nije tu

Psi su mnogo pametnije životinje nego što im mi to priznajemo. To je dokazao i ovaj njemački ovčar po imenu Čino, koji je izvrstan čuvar.

Vlasnik postavio kameru da vidi šta pas radi dok on nije tu/Foto: printscreen

Njen vlasnik je, naime, postavio kameru u sobi kako bi snimio šta pas radi dok on nije kod kuće, ali čim je primijetila nešto sumnjivo na podu, Čino je kameru prekrila svojom igračkom.

“Ha, ha, misliš da si mnogo pametan… Evo sad gledaj šta radi meda”, kao da je poručio pas svom vlasniku.

Čitajte i FATIMU SAVLADAO STRES: Da se Sultan nije počeo svađati sa Memom sve bi bilo drukčije. Strah me je na šta će ovo izaći

Jedna od dvije žene Elmedina Karića, Fatima pažljivo je čistila kuću. Dok je radila, pričala je sama sa sobom, izražavajući zabrinutost zbog stanja u kojem se kuća nalazila.

“Strah me je na šta će sve izaći,” mrmljala je, prisjećajući se prošlih događaja.

Elmedin otkad se počeo svađati s Memom, atmosfera u kući se potpuno promijenila. Niko nije znao razlog njihovih sukoba, ali tenzija je bila opipljiva. Fatima je često razmišljala o tome kako bi sve bilo drukčije da Elmedin nije započeo te svađe. “Da se Elmedin nije počeo svađati sa Memom, sve bi bilo drukčije,” ponavljala je u mislima, nadajući se mirnijim danima.

Dok je završavala čišćenje, osjetila je kako se teret na njenim ramenima povećava. Kuća je sada blistala, ali njeno srce je bilo opterećeno brigama i strahom od onoga što bi se moglo dogoditi. Detaljnije pogledajte u videu ispod:

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS