calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Snimak na kom Kejt Midlton tiho plače na tribinama Vimbldona je pretužan BARBARA BOBAK VIŠE NIJE CRNKA! Pjevačica iznenadila sve transformacijom, ovakvu je još niste vidjeli! (FOTO) MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU: ”Neka brine o tom psu, sad se sjetio kad ga je Jelena ostavila” Nevrijeme zahvatilo dio BiH: Padao led veličine oraha SUZE! ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! RIJEŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspjela ništa da sakrije Šok za Srbiju: Puklo tokom Eura, “Orlovi” ostali bez kapitena ŠOKANTNI DETALJI, DENIZ O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludjeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? “SLOBA ME JE ISMIJAVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!” Neca i Peca žestoko zamjerili Radanoviću “On je jedan BALVAN!” Švicarski konzervativci se protive održavanju Eurosonga: Užasan propagandni događaj Na ilidžanskom festivalu nastupit će: Hanka Paldum, Enes Begović, Šako Polumenta… FATIMU SAVLADAO STRES: Da se Sultan nije počeo svađati sa Memom sve bi bilo drukčije. Strah me je na šta će ovo izaći NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNIO DETALJE: ”Mislim da je brak promašena institucija, ženama ne vjerujem” JELENA MARINKOVIĆ CIJELU NOĆ PROVELA U URGENTOM CENTRU: Stavljena joj kragna, a evo i šta piše u ljekarskom izvještaju NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNIJELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su prijetnje mom maloljetnom djetetu” Život bez ijedne žene: Ovako Sultan Elmedin živi bez Fatime i Jane! Kao vuk samotnjak Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: Bivši predsjednik Amerike će ostati gluh! Ima li s ovim veze pokušaj atentata

NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNIJELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su prijetnje mom maloljetnom djetetu”

Objavio: RHT
16/07/2024 7:40 PM

Nakon incidenta oglasila se Žana Omnia

Žana Omnia Đorđević imala je juče žestok fizički obračun sa Jelenom Marinković! Kako je istakla nasrnula je na cimerku zbog svog djeteta!

U programu se jasno vidjelo kako je Žana Jeleni lupila šamar, pa je nastala opšta pometnja.

foto: M.P./ATAImages

Nikome nije bilo jasno zašto je Đorđevićka bila bijesna do te mjere da je napala Jelenu u programu uživo, ali je ona sve obrazložila.

Nakon incidenta oglasila se Žana Omnia

Jelena Marinković je sa žurke otišla pravo u policiju i Hitnu pomoć kako bi se ustanovile povrede koje joj je Žana nanijela, a Đorđevićka kaže da ne zna ništa o tome:

Niko mi nije došao na vrata. Jelena ima pravo da prijavi šta god želi. Nije niko dolazio niti me kontaktirao – rekla je ona za Informer, pa objasnila šta ju je toliko razbjesnilo:

– Razlog su prijetnje mom maloljetnom djetetu. To se dešavalo sve vrijeme dok sam bila u rijalitiju. Moja kćerka je imala probleme i u školi, onda su na njen telefon zvali neki Jelenini ili Ivanovi ljudi… Koriste medije za prijetnje maloljetnoj djeci – kazala je Žana, a kada je upitana da kaže šta je tačno rečeno, odgovorila je:

– Ne bih da ulazim u detalje, time će se baviti nadležni organi.

Jelena i njen suprug Ivan Marinković su mjesecima bili u sukobu sa Đorđevićkom, a prema njenim riječima, to se nastavilo i nakon izlaska iz rijalitija:

 I juče su provocirali, juče su mi stizale poruke od nekih njenih, time će se isto baviti nadležni organi koji su upućeni u cijeli slučaj… Uvijek ću se zaštitnički postaviti kao majka i to je “tačka – kraj”. Ti “njeni” se predstavljaju kao članovi njene porodice. I to se dogodilo na žurci. Ne želim više na tu temu da pričam, ali i ja sam se obratila policiji, oni će se time baviti.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS