calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu

Ogromne gužve na graničnim prijelazima prema Crnoj Gori i Hrvatskoj

Objavio: RHT
15/07/2024 12:15 PM

Ogromne gužve na graničnim prijelazima

Pojačana je frekvencija vozila na putevima u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Među graničnim prijelazima na kojima su zabilježene velike gužve jeste i prijelaz Hum ka Crnoj Gori.

Ogromne gužve na graničnim prijelazima

Kako se vidi na fotografiji, ogromna je kolona vozila.

Gužva na prijelazu Hum. Foto: BIHAMK

Također, gužve su i na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina, Doljani, Osoje i Deleuša.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta – potvrđeno je iz BIHAMK-a.

Počela obnova glavne sarajevske saobraćajnice! SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI

Pročitajte i: Počela obnova glavne sarajevske saobraćajnice! SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI.


Radovi na glavnoj sarajevskoj saobraćajnici od Skenderije do Vječne vatre počeli su jutros.

Foto: Službe za protokol i press KS

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta sa predstavnicima Direkcije za puteve Kantona Sarajevo i izvođačem radova obišao je početak radova.

Ukupna dužina saobraćajnice koja će biti obnovljena je oko 2,8 kilometara, a danas su počeli radovi na prvoj fazi, od Skenderije do mosta Ćumurija u dužini od 1.080 metara.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS