calendar

Subota 28. Septembar, 2023

PJEVAČ U NOVIM PROBLEMIMA! Dok mu trudna žena sjedi kod kuće, njega uhodi ova djevojka!

Objavio: RHT
15/07/2024 12:45 PM

Oženjenog pjevača uhodi ova djevojka!

Darko Lazić važi za velikog ženskaroša. Iza sebe ima dva braka i dvoje djece, a nedavno je sklopio i treći brak sa Katarinom, sa kojom čeka treće dijete.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

I dok pjevač nastupa, putuje i izlazi, njegova izabranica održava svoju prvu trudnoću u njihovoj vili u Brestaču. Kaća je u šestom mjesecu trudnoće i zbog velikih vrućina koje su zahvatile Beograd, skoro i ne izlazi nigdje. Odlučila je da miruje do oktobra kada na svijet treba da donese djevojčicu. Međutim, dok Kaća miruje uz filmove i serije, Darko je vrlo aktivan. Pa kako ne bi prošla kao njegove bivše Ana Sević i Marina Gagić sa kojima ima Lorenu i Alekseja, Kaća je odlučila da oktrene novi list.

foto: prinscreen/instagram/drakolazicofficial

Naime, Lazić je vrlo aktivan ovog ljeta kada su nastupi u pitanju, a kako sa njim ne može da ide i njegova supruga, ona je odlučila da pošalje svog ličnog špijuna. Svoju sestru.

Oženjenog pjevača uhodi ova djevojka!

Pjevač i Kaća su u jednom trenutku kontaktirali putem video-poziva, a Darkova svastika se našalila sa njim i viknula: “Papuča!”, aludirajući na to koliko je posvećen trudnoj Kaći. Lazić ja zatim objavio fotku sa svastikom uz komentar:

foto: prinscreen/instagram/drakolazicofficial

– Došla svaja da provjeri da li je zet dobar. Sva je na mene! – napisao je on u opisu storija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS