calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan! Oglasila se policija o pronalasku tijela prilikom gašenja požara na Trebeviću POTRESNA ISPOVIJEST ŽENE GORŠTAKA SA GOLIJE Muž i svekrva su me TROVALI i uništili 80% crijeva! Uzeli su mi bolesnog sina! Koliko daleko ”hvata” radar za mjerenje brzine? Elmedin kuha za svoje žene “Dosta su se mučile!” Njih dvije pustile suzu radosnicu! Scena koja je obilježila otvaranje SFF-a: Glumci prošetali bosanskim ćilimom držeći se za ruke IMALA ODNOS S DVA MUŠKARCA PRED KAMERAMA! Rijaliti talmičarka na rubu srama: Ostat ćeš upamćena po trojci u tuš kabini!

Đoković se u emotivnom govoru nakon meča obratio djeci, jedva je zadržao suze

Objavio: RHT
14/07/2024 8:20 PM

Novak jedva zadržao suze

Nakon meča koji je trajao malo više od dva sata, Đoković je održao upečatljiv govor

Novak jedva zadržao suze/Foto: Platforma X

Španac Karlos Alkaraz (Carlos Alcaraz) pobijedio je Novaka Đokovića u finalu Vimbldona (6:2, 6:2, 7:6), te ga tako drugu godinu zaredom osvojio ovaj Gren slem.

Nakon meča koji je trajao malo više od dva sata, Đoković je održao upečatljiv govor u kojem se obratio svojoj supruzi Jeleni, a zatim kćerci Tari i sinu Stefanu.

  • Mojoj ženi, volim te, hvala što si ovdje. Mojoj djeci, hvala vam što donosite osmijeh na moje lice svakog dana. Ponosan sam što sam otac dva mala anđela. Divno je što su uz mene, kada ih vidim teško mi je da zadržim suze – rekao je Đoković, pa nastavio:
  • Sine, ne znam da li imam živce da počnem trenersku karijeru, ne znam da li mi to treba, ali ako želiš da igraš tenis, ja ću biti uz tebe. Hvala mom čitavom timu, hvala što ste uz mene, vi ste jedini koji znaju kroz šta smo prošli. Volim vas mnogo. Hvala što ste uz mene i idemo dalje.

Đoković je sedam puta podizao trofej na Vimbldonu, ali je ponovo ostao kratak kada je u pitanju rekord, koji drži Rodžer Federer (Roger).

Čitajte i Preminula poznata glumica: Isplanirala svoju sahranu do najsitnijih detalja samo par mjeseci prije smrti

Šenon Doerti umrla je juče, nakon dugogodišnje borbe sa rakom, prenosi People.

Foto: People

– Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenen Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom poslije mnogo godina borbe – potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala:

– Posvećena kćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru – nastavila je Sloun.

Podsjetimo, Šenon je popularnost stekla u serijama “Beverli Hils” i “Čari”, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine.

Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017, a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

Glumica je ranije isplanirala svoju sahranu, detaljnije o tome čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Mondo/A.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS