calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije

GDJE ĆE ZAVRŠITI DIJAMANT: Džeko uz čašu vina zapjevao čuvenu pjesmu Hajduka i raspalio maštu navijača

Objavio: RHT
14/07/2024 5:40 PM

Džeko uz vino zapjevao

Da li je ovo mig kapitena reprezentacije BiH, Edina Džeke i najava za dolazak ili nešto drugo, saznat ćemo u narednim danima

Džeko uz vino zapjevao/Foto: Platform X


Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko zagolicao je ponovo maštu navijača Hajduka nakon posljednje objave Senijada Ibričića, njegovog nekadašnjeg saigrač i bivšeg fudbalera upravo splitskog velikana.

Posljednjih dana sve što Džeko objavi raspaljuje maštu navijača Hajduka, koje oni shvataju kao znakove da su blizu dolaska na Poljud.

Ibričić, veliki miljenik navijača Hajduka, na Instagramu je prvo objavio fotografiju s Džekom na odmoru negdje u Dalmaciji.

Nakon toga je objavljen i video koji su i opjevali. Uz čašu vina su pjevali pjesmu “Dalmatinac sam”, a u videu se čuje:

Plavo more zna da ga volim ja, splitskog Hajduka. Dalmatinac sam, ovo je moj dom, tu su moji didovi davno sidro bacili, mene vezali.

Da li je ovo mig Džeke i najava za dolazak ili nešto drugo, saznat ćemo u narednim danima.

Inače, Džeko briljira na pripremama za Fenerbahče, za koji je postigao tri gola na pripremnim utakmicama.

Podsjećamo, Džeko je dobio ovacije navijača Hajduka tokom prijateljske utakmice u Gracu u kojoj su Splićani pobijedili Fenerbahče rezultatom 1:0.

“Navijači mu skandirali”

  • Edine, vrime je – skandirali su navijači Hajduka, a Džeko je reagovao mahanjem na povike “javi se”.

Nema sumnje da bi navijači Hajduka voljeli da Džeko potpiše za njihov klub i povede ga u borbi za titulu prvaka koju toliko dugo čeka.

Čitajte i Izabrano najgorih 11 igrača Eura 2024. RONALDO PREDVODI NAPAD, u timu dva Srbina i jedan Hrvat

Španska “Marca” sastavila je najgori tim Evropskog prvenstva 2024. u Njemačkoj u kojem se nalaze igrači koji su najviše razočarali i podbacili.

Kako se navodi, u obzir su uzeti rezultati njihovih reprezentacija, koji su bili ispod očekivanja. 

Na poziciji golmana je hrvatski reprezentativac i saigrač našeg Edina Džeke iz Fenera Dominik Livaković. 

Svoje predstavnike ima i Srbija, s obzirom da su tu Sergej Milinković-Savić u veznom redu i Dušan Vlahović u napadu. 

“Marca” smatra da ni Kristijano Ronaldo (Cristiano) ni Romelu Lukaku nisu ispunili očekivanja.

Kako izgleda cijela postava pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS