calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje!

Preminula poznata glumica: Isplanirala svoju sahranu do najsitnijih detalja samo par mjeseci prije smrti

Objavio: RHT
14/07/2024 5:00 PM

Preminula poznata glumica

Glumica Šenon Doeti je popularnost stekla u serijama „Beverli Hils“ i „Čari“, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine.

Foto: Profimedia

Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017., a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

Poznata glumica preminula je u 53 godini života, potvrdili su njeni najbliži.

Šenon Doerti umrla je juče, nakon dugogodišnje borbe sa rakom, prenosi People.

Foto: People

– Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenen Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom poslije mnogo godina borbe – potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala:

– Posvećena kćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru – nastavila je Sloun.

Podsjetimo, Šenon je popularnost stekla u serijama “Beverli Hils” i “Čari”, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine.

Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017, a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

Isplanirala svoju sahranu


Šenon je u svom podkastu “Let’s Be Clear” otkrila da je napravila plan za svoju sahranu, te da se sve dogovorila sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem njenog testamenta Krisom Kortazom oko detalja.

– Ovo jeste morbidna, ali je i zabavna tema. Želim da moj pepeo pomješaju s posmrtnim ostacima mog psa i mog oca. I neću da me sahrane, a da ne budem kremirana – rekla je glumica.

Istakla je da još nije sigurna gdje bi željela da njen pepeo bude prosut, ali misli da bi bilo lijepo čak i da se on posadi, te da na tom mjestu kasnije nikne drvo.

– Želim da odaberem jedno mjesto koje smo moj otac i ja voljeli i koje nam je najviše značilo – dodala je Šenon i istakla da su često uživali u Malibuu.

Glumica je iskreno rekla i da ima više onih za koje ne bi voljela da joj dođu na sahranu, nego one koje bi voljela:

– Došli bi mnogi, a da im nisam ni draga. To je prosto tako. Ne žele da ispadnu loši ljudi, da ih gledaju popreko… Ali, da im ja smanjim tenziju. Hoću da mi sahrana bude kao festival ljubavi. Neću da tu neko dođe i plače, a misli: “Hvala ti Bože što je k*čka otišla” – navela je glumica nekoliko mjeseci pred smrt.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS