calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Borac nakon penal-drame pobijedio Egnatiu i prošao u 2. pretkolo Lige prvaka Ekskluzivno! ANELI RASKRINKANA?! ONI su otkrili da je LAŽIRALA trudnoću? Isplivale sve tajne? (VIDEO) NAPUŠTA LI RUŽIČASTO JATO? Ivan otkrio da li prekida saradnju sa Mitrovićima: “Ne prodajem se, Hype je…” Svi detalji sukoba: Sultan Elmedin je Memina pudlica OVO JE VOJAŽEV STARIJI BRAT! Opasan je frajer, ali se ne eksponira! (FOTO) POKAZALA DEČKA! Ljubi se sa frajerom u bijesnim kolima! Mina Vrbaški otkrila koliko su zajedno (FOTO) Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!? Dragica Zlatić OPLELA po kolegici Biljani Marković! Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru

Oglasio se Donald Tramp: Nećemo biti u strahu, ostaćemo ustrajni u našoj vjeri i prkosni pred zlom

Objavio: RHT
14/07/2024 3:15 PM

Oglasio se Donald Tramp

Spasio me sam Bog

Foto: NYT

Oglasio se Donald Tramp

Donald Tramp (Trump) oglasio se opet nakon atentata na njega u Pensilvaniji.

– Hvala svima na vašim mislima i molitvama, jer je samo Bog spriječio da se nezamislivo dogodi. Nećemo biti u strahu, već ćemo umjesto toga ostati ustrajni u našoj vjeri i prkosni pred zlom. Naša ljubav ide prema žrtvama i njihovim obiteljima. Molimo za ozdravljenje ranjenih, a u srcu čuvamo sjećanje na tako stravično ubijenog sugrađanina – naveo je Tramp.

Poručio je da je u ovom trenutku važnije nego ikad da “ostanemo ujedinjeni i pokažemo svoj pravi karakter kao Amerikanci, ostajući jaki i odlučni i ne dopuštajući zlu da pobijedi”.

– Zaista volim našu zemlju, i volim sve vas, i radujem se novom skupu naše velike nacije ove sedmice u Viskonsinu – napisao je Tramp na mreži “Truth Social”.

Ovi katastrofalni propusti mogli su dovesti do ubistva

Pročitajte i: Ovi katastrofalni propusti mogli su dovesti do ubistva Donalda Trampa.


Svijetom je odjeknula vijest da je na bivšeg američkog predsjednika i kandidata Republikanaca na predstojećim izborima Donalda Trampa
 izvršen je atentat u Pensilvaniji, u gradu Batleru, juče prilikom govora na predizbornom mitingu.

Foto: Profimedia

Katastrofalni propusti

Sam atentat je izazvao neviđenu paniku i pažnju širom svijeta. Reakcije stižu iz svakog ugla planete, a donose zaprepašćenje i zgražavanje zbog pokušaja ubistva jedne od najštićenijih ličnosti na planeti.

Ono što je simptomatično u vezi ovog slučaja što službe nisu adekvatno reagovale prije nego što se desio neuspjeli atentat. Prstenovi obezbjeđenja na bivšeg predsjednika nisu dobro sarađivali s policijom. S obzirom na to da je nekoliko minuta prije pucanja stiglo upozorenje da je napadač uočen na krovu.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(NYT/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS