calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aneli potpuno slomljena: Srceparajućom porukom rasplakala mnoge Zola potkačio takmičara rijalitija: Nasilnik ide na žensko! “UŽAS” BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA DUŽAN KAMATARIMA! Ovo je krio od početka! 30. SFF – Oskarovac Kord Džeferson: Volim Sarajevo, imam puno bliskih prijatelja iz BiH “MOJE DIJETE ĆE UMRETI!” Žena gorštaka Daneta sa Golije MOLI ZA POMOĆ I ŽIVOT: “Neće da ga vode na operaciju” Maja poduzela hitne mjere zbog Filipovog odnosa sa Aneli: “Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan!

Trogodišnju djevojčicu pregazio automobil u crkvenom dvorištu na Petrovdanskom zbor u Grbavcima

Objavio: RHT
14/07/2024 1:00 PM

Trogodišnju djevojčicu pregazio automobil

Teško je povrijeđena trogodišnja djevojčica na Petrovdanskom zboru u selu Grbavci kod Bosanske Gradiške/Gradiške kada je u crkvenom dvorištu pregazio automobil.

Foto: Facebook

Trogodišnju djevojčicu pregazio automobil

Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u Bosanskoj Gradišci/Gradišci, djevojčica je prevezena u UKC RS i, kako saznaje ATV, nalazi se van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila sinoć oko 21:30 sati, a očevici pričaju da se radilo o nesretnom slučaju.

Kako navode, 24-godišnji vozač je dovozio piće do točilice koja se nalazila u crkvenom dvorištu.

Navodno je vozio u rikverc, a iako mu je nekoliko ljudi signaliziralo da se iza njega nalazi dijete, vozač je nije uočio. Vozilom je udario u djevojčicu, a dio automobila je prešao preko nje.

– To je bilo jeziva scena… Dijete je ostalo zaglavljeno ispod automobila, pa su doslovno morali da ga podignu kako bi je izbavili. Kada su podigli automobil ona je bila svjesna, ali je govorila da je bole glava, ruke i noge – pričaju svjedoci nesreće.

U PU Gradiška je potvrđeno da je nezgoda prijavljena, da je izvršen uviđaj i o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

Pokušaj ubistva kod Stoca: Teško ranjena Sarajeka (31)! SEDAM OSOBA LIŠENO SLOBODE

Pročitajte i: Pokušaj ubistva kod Stoca: Teško ranjena Sarajeka (31)! SEDAM OSOBA LIŠENO SLOBODE.


Sedam osoba lišeno je slobode sinoć nakon što je u kući, u vlasništvu S.P. u blizini mjesne crkve u mjestu Prenj kod Stoca, upotrebom vatrenog oružja ranjena ženska osoba, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Foto: SBK Mostar

Kako saznaje “Avaz”, ranjena je M.T. (31) iz Sarajeva koju je ekipa stolačkog Doma zdravlja prevezla u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) u Mostaru. Tu su joj konstatirane teške tjelesne povrede.

Incident se dogodio juče u 17:50 sati, a o tome je policiju obavijestila upravo ekipa Doma zdravlja Stolac.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(ATV/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS