calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE DIJETE ĆE UMRETI!” Žena gorštaka Daneta sa Golije MOLI ZA POMOĆ I ŽIVOT: “Neće da ga vode na operaciju” Maja poduzela hitne mjere zbog Filipovog odnosa sa Aneli: “Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan! Oglasila se policija o pronalasku tijela prilikom gašenja požara na Trebeviću POTRESNA ISPOVIJEST ŽENE GORŠTAKA SA GOLIJE Muž i svekrva su me TROVALI i uništili 80% crijeva! Uzeli su mi bolesnog sina! Koliko daleko ”hvata” radar za mjerenje brzine? Elmedin kuha za svoje žene “Dosta su se mučile!” Njih dvije pustile suzu radosnicu!

Teška saobraćajna nesreća kod Pala: Poginuo mladić (24), povrijeđene dvije osobe

Objavio: RHT
14/07/2024 11:59 AM

Teška saobraćajna nesreća kod Pala

Foto: MUP RS

Dvadesetčetverogodišnji mladić N.V. poginuo je, a dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Sarajevo-Romanija. U mjestu Potkrajevi kod Pala.

Teška saobraćajna nesreća kod Pala

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je Srni da je teško povrijeđen muškarac čiji su inicijali A.K, dok je muškarac A.J. zadobio lakše povrede.

Stokanovićeva je navela da se saobraćajna nesreća dogodila jutros u 2.38 časova kada se prevrnuo automobil “golf četiri”.

Prema njenim riječima, dežurni tužilac i policija su bili na licu mjesta i izvršili uviđaj…

Pogledajte strašne scene tučnjave na eminentnoj plaži! Korišteni i noževi

Pročitajte i: Pogledajte strašne scene tučnjave na eminentnoj plaži! Korišteni i noževi.


Šokirani turisti svjedočili su nemilim scenama na popularnoj plaži na Tenerifima.

Foto: Facebook / Printscreen 

Učesnici su zamahivali noževima i bacali kamenje, pri čemu su neki zadobili povrede, a četiri muškarca su uhapšena, piše “Daily Mail”.

Videozapis žestokog obračuna na plaži Las Buras prikazuje muškarce i žene u kupaćim kostimima kako vrište i bacaju golemo kamenje jedni na druge. Takođe se vidi fizički sukob dvojice muškaraca, od kojih jedan, u bijeloj majici, biva oboren na pod.

“Mogla bih ga ubiti”, povikala je jedna žena.

Više saznajte OVDJE.

Drama na putu Banjaluka – Mrkonjić Grad

Pročitajte i: Drama na putu Banjaluka – Mrkonjić Grad: Gorio autobus.


Na putu Banjaluka – Mrkonjić Grad, u mjestu Dabrac, gorio je autobus, potvrđeno je iz Vatrogasnog društva Mrkonjić Grad.

Foto: Patrole-radari

“Naša ekipa otišla je na teren jednim vozilom, a povratne informacije za sada nemamo”, rekli su za “Nezavisne novine” mrkonjićki vatrogasci.

Vatra je zahvatila zadnji dio autobusa…

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS