calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Velike gužve na izlazu iz BiH na šest graničnih prijelaza ALEKSANDRA BURSAĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Njen vjerenik otkrio sve detalje, pa progovorio o svadbi! “SAD I ZAUVEK” FANOVI NAPRAVILI TRANSPARENTE! Aca Lukas i Dragana Mirković ZAPJEVALI NAJLJEPŠU LJUBAVNU PJESMU! Publika pjevala u glas! Nova nesreća na cestama u BiH: Poginuo motociklista Dnevni horoskop za 11. avgust 2024. godine: Ribe da pripaze kako troše novac, Škorpije da ne misle odmah na najgore SKINULA SE SLAVICA ROKVIĆ! Pozirala okrenuta leđima, komentari pljušte! (FOTO) MARIJA RAZOTKRILA MILJANU I IVANA! Ne želi više da šuti o njima, evo šta se dešava sa malim Željkom i šta ne smiju da urade! DRAGANA MIRKOVIĆ POKORILA VELIKU PLANU! Srušila sve rekorde, publika u transu! TEODORA UHVAĆENA SA NJIM U PROVODU BEZ BEBICE! Delićevu je ovaj rijaliti učesnik pipkao po grudima! (FOTO) DA LI ĆE BAKA PRASE BITI SUPERVIZOR RIJALITIJA “IMANJE”?! Saša Mirković šokirao objavom, odluku prepustio gledaocima! ZA JEDNU MINUTU ZARADI 2000 KM! Šokantna istina o ZARADI ZDRAVKA ČOLIĆA! Ovako se slavi medalja: Nikola Jokić skinuo majicu i zapjevao Danijela Martinović konačno sretna u ljubavi: Osoba sam od trenutka Počeo protest u Beogradu: Građani se protive kopanju litijuma, poručuju da rudnika neće biti ŽELJKU SAMARDŽIĆU NEIZLJEČIVA BOLEST PROMIJENILA ŽIVOT IZ KORJENA! Pjevač otkrio sve o terapiji, pa rekao ko mu je bila najveća podrška! Ralf Schumacher uživa sa svojim momkom, razmjenjivali poljupce na jahti

Turisti na popularnom ljetovalištu morali plivati kako bi se ukrcali na trajekt!

Objavio: RHT
13/07/2024 7:30 PM

Turisti morali plivati

Kako prenose grčki mediji, turisti su snimljeni kako nose svoje stvari u rukama iznad glave dok se probijaju od obale

Foto: Facebook

Turisti morali plivati

Nakon snimaka s grčke plaže Balos, na kojima se vidi turisti koji su morali da zaplivaju kako bi se ukrcali na trajekt, Ministarstvo pomorstva je donijelo odluku da se pokrene izgradnja plutajuće platforme.

Kako prenose grčki mediji, turisti su snimljeni kako nose svoje stvari u rukama iznad glave dok se probijaju od obale do trajekta, a potom skaču na platformu broda, pokušavajući bezbjedno da se ukrcaju. 

Pomoć im pružaju radnici trajekta i drugi turisti, kao i uže koje je sprovedeno do obale.

Prema informacijama kojima raspolažu grčki mediji, još jučer je izgradnju plutajuće platforme odobrilo Ministarstvo pomorstva da bi se koristila za spajanje čamaca i obale.

– Na ovaj način je obezbjeđen nesmetan iskrcaj turista u jednom od najljepših krajeva zemlje. Do izdavanja Plana upravljanja, kao i regulisanje pitanja univerzalne pristupačnosti, pristup posetilaca od plovnih vozila do plaže obavljaće se preko plutajućih platformi – navodi se, ali se dodaje da pomenuta platforma još nije postavljena.

Vrijedi napomenuti da Balos dnevno posjeti 2.900 ljudi, dok naučnici ističu da su Balos, Lafonisi, Nacionalni park Samarija spomenici prirode koji pored vrijednosti za životnu sredinu i čovjeka imaju ogromnu turističku vrijednost, štite turizam cijelog zapadnog Krita.

Nevrijeme pogodilo Austriju: Zabilježeno 190.000 udara munja u jednom danu

Pročitajte i: Nevrijeme pogodilo Austriju: Zabilježeno 190.000 udara munja u jednom danu.

foto: Platforma X

Neke kuće ostale bez krovova, a ceste su bile poplavljene zbog začepljenih odvoda

Jaka kiša i grad uzrokovale su jučer štetu širom Austrije. Pri tome je meteorološka služba UBIMET zabilježila 190.000 udara munja u alpskoj zemlji u jednom danu. To je najviša brojka ove godine, prenosi DPA.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Blic/hypebih.ba(G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS