calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo se čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno Oglasio se akter tučnjave u tramvaju: Pretukli smo ga jer je udario trudnu ženu Vaterpolisti Srbije dobili rivala u finalu: Sa Hrvatskom za olimpijsko zlato! HARIS DŽINOVIĆ TRAŽI ŽENU: Evo koje osobine MORA da ima BUDUĆA GOSPOĐA DŽINOVIĆ “MAJKA JE ČESTO MIJENJALA MUŠKARCE!” Ispovijest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo” SKANDALOZNO! Evo šta je Ša uradio sa Mioninim i Stanislavovim privatnim snimkom! (HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato

MAJA ĆE VEČERAS ZASJENITI SVE U FINALU! Stiže glamurozna haljina za koju je Taki iskeširao vrtoglavu cifru

Objavio: RHT
13/07/2024 2:00 PM

Marinkovićevoj stiže glamurozna haljina

Maja Marinković jedna je od finalista popularnog rijalitija.

Marinkovićevoj stiže glamurozna haljina/Foto: printscreen youtube

Starleta je poznata kao neko ko voli da provocira stajlingom. Pogledajte šta će Marinkovićeva nositi u finalu rijalitija.

Majin otac, Taki Marinković, koji se svake godine pobrine da njegova kćerka ima nesvakidašnji stajling i ove godine se pobrinuo da tako bude.

Naime, Maja će nositi haljinu u crvenoj i crnoj boji sa srebrnim detaljima.

Kako prenosi Alo, starletin otac je za stajling na finalnoj večeri izdvojio 3.800 eura.

Marinkovićeva je veoma zahtjevna kada su odjevne kombinacije u pitanju, te je u jednoj od prethodnih sezona plakala zbog haljine koja joj se nije dopala.

Foto: alo

Da li će se ovaj Takijev izbor svidjeti Maji kada danas na imanju bude ugledala haljinu, ostaje da vidimo.

Čitajte i OVO JE DIJETA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva, a evo šta jede tokom dana

Za Slobodu Mićalović po medijima pišu da je visoka 170cm, a da ima 58kg. Glumica to nikad nije “ni potvrdila ni poricala”, ali jeste priznala da je sklona gojenju i da mora da pripazi na ishranu.

Ako je tačno da i Jelena Đoković ima tu istu visinu i težinu, onda fotografije sa koncerta u Beogradu kome su obje dame nedavno prisustvovale pokazuju dvije stvari – Boba je ipak mnogo “okruglija” od Novakove žene, a definitivno njena bijela mini haljina više ističe kilažu nego Jelenina crna midi toaleta.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila da primjenjuje nutricionističke savjete i, zbog profesionalnih obaveza, pribjegava i fitnes obrocima koje poručuje od provjerenog stručnjaka za ishranu. Premda su praktični kad vam stignu na posao i ne brinete o nabavci namirnica, ovakve zdrave obroke lako možete da napravite i sami.

Detaljnije čitajte OVDJE.

SPREMITE SE ZA PRAVI RIJALITI – IMANJE


Rijaliti program Imanje počinje od jeseni da se emituje na kanalu Hype. Moći ćete da gledate 12 muškaraca i 18 djevojaka kako obavljaju seoske poslove. Moraće da održavaju imanje u Lisovićima, a vidjećemo ko će biti najvrijedniji.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS