calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je razlog zašto ne treba odgađati alarm ZAŠTO ANĐELOVI NE DAJU ANITI DA UĐE U KUĆU!? Ovo se krije od svih! BILE SU PRISILJENE NA ABORTUS? Čak 9 žena iz rijalitija išlo na kiretažu – jedna je to učinila 19 PUTA? JANJUŠ ZAPLAKAO ZBOG LEPOG MIĆE: Objava šokirala fanove! (FOTO) Prodaja ulaznica za 30. Sarajevo Film Festival počinje u ponedjeljak ZAVRŠENA ISTRAGA U SLUČAJU UBISTVA MALE DANKE! Na potezu tužilaštvo “JEDVA SAM OSTALA ŽIVA” Sandra Čaprić pokazala STRAVIČAN OŽILJAK PREKO CIJELE GLAVE nakon saobraćajne nesreće” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ovo je doručak na Janin način: Šta je tu najbitnije? (VIDEO) NOVI ESTRADNI RAT! SEKA ALEKSIĆ UDARILA NA KOLEGE! Vojaž joj odgovorio u svom stilu i zapušio joj usta U Japanu izdato upozorenje na megazemljotres: “Moglo bi nastradati oko 200.000 ljudi” HAOS U NIŠU! OVO JE DOKAZ! NAKON POMIRENJA MILJANA SVE OBJELODANILA! (FOTO) VANJE IGNJATOVIĆ otkrila sve o VJENČANJU: Ša joj ovo neće oprostiti Uhapšen 18-godišnjak osumnjičen za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift Bh. meterolog Nedim Sladić: Ušli smo u još jedan toplotni val! TEMPERATURE IDU I DO 42 CELZIJUSA RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Pjevačica ne može da se smiri zbog njegove smrti TEA TAIROVIĆ ISKEŠIRALA ZA DVA STANA! Pjevačica živi na dvije adrese u dvije države, a tek da čujete koliko je sve to košta

DARA BUBAMARA SE POHVALILA NOVIM “OSMICAMA”: Grudi joj teške DVA KILOGRAMA! Pjevačica za operaciju izdvojila ogromnu cifru

Objavio: RHT
13/07/2024 12:30 PM

Pohvalila se novim “osmicama”

Dara Bubamara poznata je po svom bujnom poprsju, a pjevačica je nekoliko puta do sada uvećavala grudi.

Pohvalila se novim “osmicama”/Foto: instagram

Kako su mediji nedavno pisali, Dara je uradila još jednu korekciju, te sada umjesto „sedmica“ ima „osmice“.
Kako se navodi, pevačica je na operaciju išla u tajnosti. Potom se najbližim prijateljima pohvalila da sada ima još veće grudi.
Njena prijateljica je rekla kako je Dara presretna. Uprkos tome što pjevačica ima ogromne grudi kičma je uopšte ne boli.

Prema daljim navodima, pjevačica je za ovaj zahvat izdvojila 4.500 eura, a navodno su joj dojke sada teške 1,6 kilograma, pisao je “Mondo”.

Čitajte i TUGA U DOMU MIRE ŠKORIĆ: Nakon borbe sa opakom bolešću preminula joj je sestra

Tužna vijest pogodila je čitavu porodicu, ali i Mirine prijatelje, kolege i fanove koji su joj uputili najdublje saučešće.

Mira je skupila snage i oglasila se na društvenim mrežama, uz molbu da se ispuni želja njene preminule setre koja je porodicu prerano napustila.

“Ništa u životu vas ne može pripremiti za gubitak voljene osobe, niti umanjiti bol koji njihov odlazak ostavlja. Hvala na rečima utehe i saučešća koje nam upućujete. Želja moje pokojne sestre, ali i cijele porodice, jeste da njen ispraćaj protekne u miru, dostojanstveno, u krugu najbližih, daleko od očiju javnosti, kao što je i živjela”, napisala je Mira koja je imala posebnu molbu sa predstavnike medija.

“Molim sve predstavnike medija da pokažu saučešće i profesionalizam i visoku etiku i da ovu želju ispoštujemo, te da ne izvještavaju sa sahrane. Hvala na razumjevanju, Mira.”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS