calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja i Stanislav otvoreno razgovarali o svadbi! ORGANIZOVANO TAJNO VJENČANJE U CRNOJ GORI?! (FOTO) Dnevni horoskop za utorak, 6. avgust 2024: Ovnovi raspoloženi za svađu, Rakovi moraju pripaziti na ishranu, Škorpijama emotivno težak dan ”Na svijetu nisi bio sam, putuj spokojan!” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: “VELIKI SI, BRATE” (FOTO) Od 8:30 sati tramvaji voze samo na relaciji Čengić Vila – Ilidža DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! Šta treba raditi ako je seks u braku ili vezi zaista loš? Armand Duplantis u Parizu srušio svjetski rekord u skoku s motkom ON JE DOŠAO KOD MIONE I ŠA U STAN! Hitno se oglasio i sve ispričao (FOTO) Ovo su najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljetnju šemu ZAŠTO TERZA I MILICA ODLAŽU SVADBU? Sve otkrio Muharem Serbezovski najavio povlačenje sa estrade: Publika me dovela, neka me sada i isprati Olimpijski i svjetski šampion završio u bolnici: “Ovo ne može biti istina…” IMAO PEH I NA OTVARANJU IGARA STANISLAV PRAVI SAČEKUŠU MAJU: “Budemo vidjeli” da li će preći granicu za Crnu Goru (FOTO) ŠOK! DA LI SU ŠAKO I DADO POLUMENTA BRAĆA?! Pjevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otkrio istinu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Ovo je pozadina svađe Elmedina i Meme! Za sve je krivo ovo? (VIDEO) MAJA STIŽE NA CRNOGORSKO PROMORJE! Zbog dečka su je svi otpisali, ali ona se vraća da napravi lom

MAJA SPREMA PAKAO STANISLAVU KADA IZAĐU! Mislila da je kamere ne snimaju, pa otkrila skandalozne detalje

Objavio: RHT
12/07/2024 11:45 PM

Maja sprema pakao Stanislavu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Maja sprema pakao Stanislavu

Maja Marinković i Slađa Lazić su iskoristile današnji dan, kako bi oplele po Stanislavu Krofaku, koji ih je, po svemu sudeći, razočarao, nakon što je pokazao da je stipsa i da nije spreman priuštiti djevojci skupocjene poklone:

-Ti misliš da je on stipsa? Nije normalan da pita takve stvari i da pita šta će ti to… On kao kad je Janjuš pitao Aneli šta će joj auto… Kuku majko, pa kakvi su ovo muškarci? Valjda muškarac treba da ti da vjetar u leđa da budem uspješnija, a ne da te unazađuje… Valjda je ponos što ću ja da kupim nešto u životu – govorila je Slađa.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

-Kaže kako sam razmažena i da ne bi nikad donosio doručak u krevet – dodala je Maja.

Maja je pomno slušala Slađino izlaganje i savjete, a obje su zaključile da je njima neophodan potpuno drugačiji muškarac, pored kog će biti sigurne.

Podsjećamo, Stanislav i dan-danas tvrdi da neće biti u vezi sa Majom nakon rijalitija, iako je ona ubijeđena da će dobiti ono što želi, odnosno, da će Krofak jedva dočekati da je pozove u Zagreb:

– Ja sam njoj više puta rekao, ali mi imamo zadrugarski odnos. Kad me ne smara i nije dosadna ne ponižava se. Rekao sam da me više ne provocira i ne priča stvari koje ne mogu da slušam – dodao je Krofak.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS