calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

ANĐELA ADAKTAR TRUDNA?! Adam snimao svoju ženu, ocrtava se stomačić?! (FOTO)

Objavio: RHT
12/07/2024 10:45 PM

Anđela Adaktar trudna?!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Adaktar trudna?!

Adam Adaktar nedavno je javno izrazio svoje želje da njegova supruga Anđela ne bude ponovo trudna, no posljednji snimak koji je procurio izazvao je brojne spekulacije među fanovima i javnošću.

Na snimku koji je nastao dok su Adam i Anđela izlazili zajedno, mnogi su primijetili nešto što su protumačili kao trudnički stomak na Anđeli, što je izazvalo lavinu komentara da je možda ponovo u drugom stanju.

Anđela je nosila roze dugu haljinu koja je isticala njenu figuru, pripijenu uz tijelo, i u određenim uglovima snimka mogao se primijetiti mali stomačić.

Photo: Printscreen Instagram/adaktarofficial

Ostaje da se prati situacija, potvrda ili demant kako bi se razjasnilo da li će porodica Adaktar uskoro dobiti još jednog člana.

“Imaćemo još djece, samo ih Anđela neće rađati”

– Imaćemo još djece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem djece završila, to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to tijelo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji – rekao je Adam, koji je otkrio da bio želeo još tri sina:

– Dvoje, troje sigurno. Ali, za godinu, dvije, pet… Vidjećemo. Mi smo sada ponovo kao momak i djevojka, a tri godine smo bili u trudnoći. Nema potrebe više, stvarno… A, meni treba još sinova. – rekao je on

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS