calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

Oglasila se Mira Škorić nakon smrtnog slučaja: “Želja moje sestre je da…”

Objavio: RHT
12/07/2024 9:31 PM

Oglasila se Mira Škorić

Sestra pjevačice Mire Škorić, Biljana preminula je jutros u Beogradu nakon borbe sa opakom bolešću.

Foto: Printscreen Instagram

Tužna vijest pogodila je čitavu porodicu, ali i Mirine prijatelje, kolege i fanove koji su joj uputili najdublje saučešće.

Mira je skupila snage i oglasila se na društvenim mrežama, uz molbu da se ispuni želja njene premiule setre koja je porodicu prerano napustila.

“Ništa u životu vas ne može pripremiti za gubitak voljene osobe, niti umanjiti bol koji njihov odlazak ostavlja. Hvala na rečima utehe i saučešća koje nam upućujete. Želja moje pokojne sestre, ali i cele porodice, jeste da njen ispraćaj protekne u miru, dostojanstveno, u krugu najbližih, daleko od očiju javnosti, kao što je i živela”, napisala je Mira koja je imala posebnu molbu sa predstavnike medija.

“Molim sve predstavnike medija da pokažu saučešće i profesionalizam i visoku etiku i da ovu želju ispoštujemo, te da ne izvještavaju sa sahrane. Hvala na razumevanju, Mira”.

Čitajte i ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin fizički napao Memu zbog Fatime i Jane! OPŠTI HAOS (VIDEO)

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice danas je oštro odgovorio na pitanje našeg voditelja Sulejmana Meme Haljevca o Fatimi i Jani. Tom prilikom došlo je i do fizičkog kontakta!

Uslijedio je opšti haos…

Kasnije je Elmedin nagazio na morskog ježa…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS