calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

Sharon Stone skinula se u donji veš i oživjela scenu iz kultnog filma: Sirovo vaša

Objavio: RHT
12/07/2024 9:00 PM

Sirovo vaša

Sharon Stone je rekreirala svoju ikoničnu scenu ispitivanja iz erotskog klasika Sirove strasti na snimanju kampanje donjeg veša, piše Daily Mail.

Sirovo vaša/Foto: profimedia

Glumica, koja ima 66 godina, podijelila je na Instagramu sliku na kojoj pozira u crvenom čipkastom donjem vešu, 32 godine nakon što je glumila seksi ubicu Catherine Tramell. U poznatoj sceni ispitivanja u Sirovim strastima njezin lik ispituje policija, uključujući lik Michaela Douglasa.

Usred bombardiranja pitanjima, Catherine ih omete kada prekriži noge, ostavljajući muškarce zbunjenima jer nije nosila donji veš. Scena je u to vrijeme bila vrlo kontroverzna, a sada je postala jedna od najpoznatijih u historiji filma. Glumica je ponosno pokazala svoju nevjerojatnu figuru u seksi donjem vešu, pozirajući s prekriženim nogama kao omaž legendarnoj sceni.

Glumica u seksi donjem vešu

“Sirovo… vaša”, kratko je napisala u opisu fotografije, koja je u samo 12 sati zaradila više od 131 000 lajkova.

Ranije je tvrdila da je bila “prevarena” da se razgoliti pred kamerama
Uprkos tome što je taj trenutak Stone pretvorio u senzaciju preko noći, glumica je ranije tvrdila da je bila “prevarena” da se razgoliti pred kamerama. U svojim memoarima The Beauty of Living Twice, opisala je kako je u bijesu ošamarila redatelja Paula Verhoevena i napustila pretpremijeru erotskog trilera nakon što je otkrila da su njegova uvjeravanja da se to neće vidjeti na ekranu bila laž i da je publika mogla, kako je rekla, “vidjeti sve do Nebraske”.

S druge strane, Verhoeven je oštro odbacio njezine tvrdnje da je bila iznenađena slavnom scenom. “Svaka glumica zna šta će vidjeti ako je zamolite da skine donji veš i usmjerite kameru tamo”, rekao je.

Podsjetimo, Stone je nedavno priznala da je izgubila svu svoju ušteđevinu u iznosu od 18 milijuna dolara nakon moždanog udara, a kada se oporavila, shvatila je da je sav iznos s računa u banci bio prebačen na druge.

Čitajte i ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin fizički napao Memu zbog Fatime i Jane! OPŠTI HAOS (VIDEO)

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice danas je oštro odgovorio na pitanje našeg voditelja Sulejmana Meme Haljevca o Fatimi i Jani. Tom prilikom došlo je i do fizičkog kontakta!

Uslijedio je opšti haos…

Kasnije je Elmedin nagazio na morskog ježa…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

https://youtu.be/DVsBc_p8UEg

Hypebih.ba/index.hr/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS