calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

STANIJA OTKRILA ČIJU POBJEDU OČEKUJE U RIJALITIJU Starleta šokirala dan pred finale: Vi odlučujete ko će biti prvi, a ja…

Objavio: RHT
12/07/2024 8:30 PM

Ona je Stanijin favorit

Stanija Dobrojević sada je otkrila koga ona vidi na tronu

Foto: instagram


Od početka super finalne večeri rijalitija dijeli nas nešto više od 24 časa, a neizvjesnost zbog proglašenja pobjednika je sve veća.

Tokom svih mjeseci emitovanja brojni fanovi rijalitija stekli su favorite, a Stanija Dobrojević sada je otkrila koga ona vidi na tronu.

Stanija je na svom instagram profilu pozvala svu svoju podršku da glasa za Maju Marinković kako bi pobjedila u rijalitiju te joj je pružila podršku.

-Konačno kraj rijalitija? Sutra je superfinale. Trenutna priča bacila je sve u deseti plan. Vi odlučujete ko će da bude prvi, a ja ostajem dosljedna sebi i moja podrška ide Maji – napisala je Stanija, pa dodala:

-Ova lutkica da pobjedi – zaključila je starleta.

Čitajte i ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin fizički napao Memu zbog Fatime i Jane! OPŠTI HAOS (VIDEO)

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice danas je oštro odgovorio na pitanje našeg voditelja Sulejmana Meme Haljevca o Fatimi i Jani. Tom prilikom došlo je i do fizičkog kontakta!

Uslijedio je opšti haos…

Kasnije je Elmedin nagazio na morskog ježa…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS