calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

SKANDAL! Memo napao Elmedina na Starom mostu, turisti sve snimali

Objavio: RHT
12/07/2024 7:44 PM

Memo napao Elmedina na Starom mostu turisti sve snimali

Drama u rijaliti šouu “Život sa dvije žene” se ne stišava. Na Starom mostu u Mostaru, Memo Haljevac i Elmedin su se ponovo sukobili pred očima zapanjenih turista.

Memo napao Elmedina na Starom mostu turisti sve snimali/Foto: Hype

Incident je izazvao veliku pometnju, a turisti su odmah izvukli svoje kamere i počeli snimati sve što se dešava. Snimci su brzo postali viralni, izazvavši lavinu reakcija na društvenim mrežama. Sukob između Meme i Elmedina bio je neočekivan i doveo je do eskalacije napetosti koja je tinjala u posljednje vrijeme.

Kako će se ovaj incident odraziti na završnicu rijalitija ostaje da se vidi. Publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak događaja, dok se postavlja pitanje kakav će biti ishod ove burne sezone. U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo:

Čitajte i HAOS U NEUMU! Sultan Elmedin završio u bolnici, Fatima se gušila! Idilični odmor prerastao u NOĆNU MORU

Ono što je trebao biti odmor iz snova, pretvorilo se u noćnu moru. Naime, ljubavni trio iz rijalitija “Život sa dvije žene” Sultan Elmedin, Jana i Fatima otišli su u Neum na zasluženi odmor.

Fatima, koja je jedva čekala da uživa u moru, počela se gušiti nakon samo nekoliko sati provedenih na plaži. Uhvatila je panika, koja je samo rasla, dok je tražila pomoć.

Tu ipak nije bio kraj nedaćama. I Elmedin je završio u bolnici, što je od planiranog odmora preraslo u pravi košmar. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS