calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

“SILIKON JOJ JE PREŠAO U KUK, HIRURG TREBA DA VRATI DIPLOMU” Stravične uvrede na račun Maje Marinković, isplivala skandalozna scena (FOTO)

Objavio: RHT
12/07/2024 6:45 PM

Silikon joj je prešao u kuk

Foto:ATA Images

Maja Marinković ugradila je silikone u zadnjicu, a isti su u posljednjem periodu glavna tema javnosti.

Naime, kako je došlo lijepo vrijeme, Marinkovićeva većinu dana provodi u bikiniju na bazenu, te je njena pozadina izložena kamerama više nego ikada.

Ljubitelji rijalitija primijetii su da sa njenim silikonima nešto nije u redu, te ne prestaju da komentarišu kako su se izdeformisali do neprepoznatljivosti.

Silikon joj je prešao u kuk

Photo: Printscreen Youtube/jasi_jasi_svi_su_nasi2

“Šta je ovo, ljudi?”, “Hitno mora da ih izvadi”, “Hirurg treba da vrati diplomu”, “Ovo je jezivo”, “Jedan silikon joj je prešao u kuk, a drugi u butinu” samo su neki od brojnih komentara.

“UGRADILA SAM 840 KUBIKA”

Marinkovićeva je po operaciji otkrila sve detalje iste.

– Osjećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek svježe. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se savjeta ljekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dvije nedjelje, za mjesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj – rekla je Maja tada.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS