calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNENADA UMRO GLUMAC STEFAN RADUSINOVIĆ! Sjajna utrka i dramatična završnica: Noa Lajls je najbrži čovjek na svijetu MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRIJETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBJEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? Kako je u Tuzli pao ubica iz Srbije: Predrag Ratković se skrivao kod sina Margarete Hadžić i članova obezbjeđenja pjevača Darka Lazića – Svi rade za Merseda Hadžića Švicarca EMINA JAHOVIĆ PRIJE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna

BAKLJE, PJESMA, FEŠTA, SPEKTAKL! PUBLIKA U TOTALNOM TRANSU na Lukasovom koncertu u Ljuboviji! Sve pršti od energije i emocija! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/07/2024 12:40 PM

PUBLIKA U TOTALNOM TRANSU

Aca Lukas održao je sinoć fenomenalan nastup u Ljuboviji, gdje je na bini napravio dar-mar.

Foto: Printscreen/Hypetv video

Dok se neki žale da zbog vrućina ne mogu da nastupaju, poznati pjevač je sa “Folk House” bendom napravio atmosferu za pamćenje. U prilog tome govore i video-snimci sa sinoćnjeg spektakla, koji će se dugo pamtiti.

PUBLIKA U TOTALNOM TRANSU

Može se videti kako ni igla nije mogla gdje da padne, ali jedan detalj je posebno bio interesantan. Naime, neko iz publike je upalio jednu baklju, pa je bila upotpunjena najveća žurka na Balkanu.

More ljudi je uglas pjevalo hitove, a čini se da je poseban trenutak bio kada je Aca izvodio hit “Kafana na Balkanu”. Doslovno svi iz publike su upalili mobilne telefone i horski pjevali sa muzičkom zvijezdom.

Direktor i vlasnik Hype produkcije, kao i Hype televizije, Saša Mirković ponosno je na svom Instagramu naglasio kakav spektakl je priređen.

“Hvala Ljubovija”, napisao je Mirković uz fotografiju sa koncerta.

Aca Lukas i Folk House Band sa publikom razmontirali Ljuboviju! Svaka čast”, dodao je on.

USKORO KREĆE IMANJE!

Rijaliti program Imanje od jeseni stiže na male ekrane. Hype za gledaoce vrijedno priprema spektakl u Lisovićima. Takmičari će morati da obavljaju seoske poslove, te da se potpuno prilagode ovakvom načinu života.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.,ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS